Liviu Pleșoianu

Capătul drumului pentru Liviu Pleșoianu? Atac fără precedent în politică!

22961
(reînnoit 11:38 19.09.2018)
"Juncker e un impostor! Dacă vrem cu adevărat să schimbăm lumea noastră în bine, nu o putem face continuând să mergem pe drumul minciunii și al imposturii"

BUCUREȘTI, 18 sept — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Am spus de multe ori, de la Corneliu Vadim Tudor încoace nu am mai văzut luări de poziție curajoase, dincolo de limita minimei protejări a propriei pieli. Ei bine, tânărul deputat Liviu Pleșoianu a demonstrat azi că mai există curaj în politica românească — și chair în fața acelei zone "de neatins", Uniunea Europeană.

Concret, Liviu Pleșoianu i-a trimis azi un mesaj lui Jean Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, în care îl face… cum nu l-a mai făcut nimeni! Cu argumente, cu date clare din trecutul acestui personaj din vârful acelui "templu" al așa zisei democrații. Iată începutul, ca mostră:

"Dragă domnule Juncker, faptul că ați ajuns Președintele Comisiei Europene este cea mai mare RUȘINE pentru Europa!".

Apoi, Pleșoianu îi întreabă pe politicienii români de ce sunt ipocriți, de ce nu îi spun în față cea ce i se poate reproșa, pe drept cuvânt, lui Juncker.

"#IPOCRIZIA ucide societatea românească!", spune Pleșoianu.

"Politicieni români, de ce nu îi spuneți în față marelui Juncker ce scriu eu aici? De ce vă ploconiți în fața celei mai mari RUȘINI a Comisiei Europene!? Așa vrem noi să fim demni în fața lumii? În halul ăsta am ajuns noi, românii!?".

Ei bine, Pleșoianu se referă, de fapt, chiar la colegii săi, care așteaptă ca structurile europene să ia poziție în cazul care a uimit lumea, acela al imixtiunii serviciilor secrete în tot, depășind cu mult așa zisa "dictatură" comunistă din România. Iar în caul lui Juncker, situația e absolut halucinantă, iar Pleșoianu o pune (din nou) pe tapet.

"Vă așteptați la o reacție de om zdravăn referitor la scandalul românesc al protocoalelor secrete, în condițiile în care politrucul securistoid Junker a demisionat din funcția de premier tocmai pentru că Serviciul de Informații din Luxemburg (plasat sub directa sa autoritate) a supravegheat ilegal politicieni și membri ai societății civile!?", întreabă deptatul PSD.

Dar Pleșoinau mai adaugă un argument pentru atacul la Juncker "Procesul referitor la acest scandal trebuia să înceapă în data de 29 noiembrie 2017".

"Știți voi, politicieni români, că procesul a fost amânat pentru anul 2019 pentru că lașul Juncker a spus că n-are timp să se prezinte la audieri (fiind deja citat)?", lovește tare Pleșoianu. "Cunoașteți voi, politicieni români care îi zâmbiți galeș acestui ipocrit, că Juncker se ascunde sub fustele Comisiei Europene pentru a amâna cât mai mult demararea procesului din țara sa!?"

Juncker se mai ocupă cu ceva, atrage atenția Pleșoianu. "Este cel care s-a opus cu înverșunare taxării marilor corporații!"

Deputatul își întreabă colegii care cunoșteau aceste chestiuni, "în numele CĂREI calități omenești îi zâmbiți acestui personaj, în numele CUI vă hârjoniți cu acest ins?"

"Dacă tot vă numiți "demnitari", atunci reprezentați cu DEMNITATE acest popor!", le cere Pleșoianu colegilor săi.

"Iar dacă n-aveți astfel de resurse, o să-i spun eu, aici, lui Juncker ce ar fi trebuit să-i spuneți voi în loc să vă gudurați pe lângă el: Dragă domnule Juncker, faptul că ați ajuns Președintele Comisiei Europene este cea mai mare RUȘINE pentru Europa!".

Sincer, am ezitat să promovez acest text curajos și radical al deputatului Pleșoianu de teamă să nu-i fac rău. Știu cum merge politica românească și ce pățesc cei care au curaj. E simplu: sunt marginalizați, eliminați. Exemplul lui Vadim e edificator.

În plus, se face mereu legătura cu "propaganda rusă", că de ce îl promovează Sputnik mereu pe Pleșoianu. E simplu: lucrând atât timp în presă, nu în propagandă, precum cei intrați în această meserie după 2000, încerc să promovez oameni de valoare, nu pioni politici și politruci — precum cei lansați de "curentele euro-atlantice", care ne-au transformat în colonie, cu o mentalitate pe măsură. Fiind și apropiat de Vadim Tudor, am datoria de a promova patriotiamul și inteligența.

Toate astea le-am găsit în Liviu Pleșoianu și în foarte puțini alții. Faptul că Sputnik ("propaganda rusă"!!!) îmi permite să promovez români patrioți și valoroși, în timp ce presa greu plătită de "parteneri" sau chiar de stat îi face praf, ei asta e o problemă! Da, "propaganda rusă" promovează patriotismul și valorile tradiționale românești, pe când ceilalți promovează "Muie", "pușcărie", "pericol", "dușmani" — da, excat cuvinte din textele manelelor sau ale rap-ului gangsterilor!

"Dacă vrem cu adevărat să schimbăm lumea noastră în bine, nu o putem face continuând să mergem pe drumul minciunii și al imposturii", scrie Pleșoianu, subliniind că "acest lucru este valabil atât la nivel național, cât și la nivel internațional!"

Tare mi-e teamă că, după textul de azi, drumul lui Pleșoinau se poate termina brusc într-un partid care e adânc conectat la structurile care-l susțin pe Juncker. Și un partid care aprobă bani de la stat pentru ce-i care-l atacă pe Pleșoianu și pe alți patrioți.

"Eu nu am de gând să pup pe nimeni pe chelie și nici să tac atunci când IMPOSTURA ar trebui evidențiată cu glas tare", scrie Pleșoianu, în concluzie, subliniid în final, încă o dată "Jean-Claude Juncker e un impostor! Nu are ce să caute în funcția pe care o deține și este o #RUȘINE pentru Uniunea Europeană faptul că un astfel de personaj se află la vârful ierarhiei comunitare!".

Vom asista la o urmare de tip "End of the road" pentru Pleșoianu? Tot ce se poate — dar, atenție, nu e unul care renunță la bătălie, ci dimpotrivă. ca să vedeți că am încă o dată dreptate în această privință, citiți integral postarea lui Liviu Pleșoianu. 

22961
Tagurile:
atac, Liviu Pleșoianu, Jean Claude Juncker, România
Tematic
Liviu Pleșoianu, declarație de război - chiar la prima oră!
Liviu Pleșoianu continuă bătălia - îi dă o lecție unui controversat lider bucureștean
Alertă: Pleșoianu atacat de premierul "serviciilor secrete" din PSD - o "tabără" Firea
Pleșoianu intervine precis: iată ce face Firea – dezvăluie marea manipulare
Pleșoianu, lecție pentru Tăriceanu: "Ministrul ALDE sfidează logica și bunul simț"
Liviu Pleșoianu - o veste excelentă... și o propunere alternativă concretă
Manifest de ultimă oră: "Lista lui Liviu Pleșoianu" - personaje interzise

Загрузка...