Gabriela Firea

Un important ofiţer de informaţii o pune la punct pe Gabriela Firea

715
(reînnoit 21:47 12.09.2018)
Silvian Ionescu, fost şef al Direcţiei de Informaţii Externe, arată că scrisoarea de susţinere pentru primarul general ascunde doar interese.

BUCUREŞTI, 12 sept — Sputnik, Georgiana Arsene. Alexandru Arşinel, George Mihăiţă, Sanda Ladoşi, Constantin Bălăceanu Stolnici, Răzvan Theodorescu — sunt doar câţiva dintre cei care au semnat o scrisoare deschisă de susţinere pentru primarul general al Municipiului Bucureşti, Gabriela Firea.

Silvian Ionescu, fost şef al DIE, a citit dincolo de rândurile pline de cuvinte frumoase ale epistolei şi spune că toţi semnatarii beneficiază de generozitatea primarului general.

„Toţi semnatarii stau direct sau indirect în peniţa ei pentru fonduri semi-legale", a scris acesta pe pagina sa de Facebook, adăugând, însă, că alte lucruri sunt cu adevărat importante. Nu şi pentru Gabriela Firea.

Este vorba, în opinia lui Ionescu, despre transportul în comun în Capitală, viaducte şi subtraversări, numărul mare de angajaţi ai Primăriei Muncipiului Bucureşti care ar trebui să fie redus, termoficarea oraşului „putredă ca un caşcaval", deşeurile municipale, colectarea selectivă şi cogenerarea, reducerea imensităţii costurilor gunoiului stradal „care maschează mânăriile primarilor", şcolile care nu sunt autorizate pentru că wc-urile nu sunt instalaţii sanitare corespunzătoare, dar şi altele.

Această scrisoare a făcut valuri încă de la apariţie. Reamintim, în acest sens, reacţia regizoarei şi actriţei Chris Simion Mercurian, care a declarat că nu a semnat documentul, a relatat evz.ro.

Potrivit sursei, regizoarea a trimis un sms către consiliera pe cultură a primarului general, Monica Capatos, în care a solicitat ca numele să fie scos de pe lista de susţinători.

715
Tagurile:
DIE, Silvian Ionescu, Gabriela Firea

Загрузка...