Victor Ponta

Mişcările tectonice ale statului paralel Ponta are de dat răspunsuri

734
(reînnoit 08:31 11.09.2018)
Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a comentat fotografia publicată de Victor Ponta, spunând că autorul acesteia este chiar fotograful SRI.

BUCUREŞTI, 10 sept — Sputnik, Georgiana Arsene. Victor Ponta, fostul premier al României, a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care liderul PSD, Liviu Dragnea, şi fostul şef al SRI, George Maior, sunt umăr lângă umăr.

Cum poate fi înţeleasă această fotografie şi, mai ales, ce l-a determinat pe Victor Ponta să facă publică imaginea?

Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, a explicat ce se află în spatele întregii poveşti. Şi anume, totul are legătură cu ameninţarea pe care ambasadorul României la Washington, George Maior, a făcut-o săptămâna trecută, atunci când a spus că va veni vremea când va vorbi şi el.

„A vorbit aseară prin contul de Facebook al finului său Victor Ponta. Această fotografie este făcută de fotograful oficial al SRI. Prima întrebare: Cum a ajuns fotografia din arhiva SRI la Victor Ponta?", a spus Dragomir, în direct la Antena 3, adăugând că mâine va sesiza Comisia parlamentară de control a SRI, mai ales că aceste fotografii nu sunt clasificate, urmând ca respectiva Comisie să solicite toate imaginile făcute în acea perioadă şi publicate în mod transparent astfel încât să fie văzute de toată ţara.

Dragomir spune că nu era vorba de întâlniri operative, ci de şpriţuri. În ceea ce priveşte întrebarea legată de cine ar fi mai putut să se afle în poză, acesta a precizat că putea fi judecătorul Ionuţ Matei, judecătoarea Livia Stanciu sau chiar un alt procuror şef din DNA, în afară de Laura Codruţa Kovesi.

Această strategie, consideră Dragomir, este una pusă în acord şi cu primarul general Gabriela Firea dar şi cu ambasadorul român la Washington, George Maior, de ieşire în această perioadă. Dragomir spune că nu ştie cine îl consultă pe Ponta şi nici nu îl interesează, însă tot ce se urmăreşte prin acest atac e să se ştie că Dragnea a tăiat porci cu statul paralel.

Mai mult, Dragomir a precizat că, dintre toţi, doar Dragnea are condamnări, în timp ce Kovesi, spre exemplu, stă foarte bine.

734
Tagurile:
SRI, Facebook, Daniel Dragomir, George Maior, Laura Codruța Kovesi, Liviu Dragnea, Victor Ponta, România
Tematic
Ponta în corzi -denunțul lui Iordache și al unei celebrități îl pot distruge
Ingrid, necruțătoare cu Iohannis și Ponta: "Nasol, nici ăia nu vă mai salvează!"
Ponta schimbă foaia în timpul moțiunii!
Omul lui Ponta amenință: Comisia Europeană va pedepsi România
O urgență de maximă importanță pentru SIE: cazul Ponta - Băsescu... și Iohannis
Ce ascund Ponta și Dragnea în "Afacerea secolului" și ce îi leagă în acest scandal
Analist de top, despre Ponta: "Pentru astfel de jivine politice nici milă, nici îndurare!"
Principalul susținător al lui Ponta dezvăluie: "Se va uni din nou cu PSD-ul"
Campanie puternică a lui Ponta. Ingrid Mocanu denunță cine e în spatele lui
Știrea zilei: Lovitură în dosarul Ponta - Dan Șova, efecte politice posibile
Ponta îi denunță pe Băsescu, Iohannis și Macovei - aduce precizări importante
"Maestrul" din „Loja generalilor" - dezvăluiri în scandalul Dragnea - Ponta

Загрузка...