Gabriela Firea

Firea, dată în vileag de o cunoscută avocată: "Uite cum ies la suprafață minciunile!"

4153
(reînnoit 10:42 10.09.2018)
O situație extrem de interesantă, care poate duce la o acuzație gravă pentru Gabriela Firea - dar și pentru funcționarii care au participat.

BUCUREȘTI, 10 sept — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "Cu materialul "clientului" demonstrăm minciunile Gabrielei Firea", scrie cunoscuta avocată Cosmina Cerva. Demonstrația acocatei se referă la controversata manifestare din 10 august.

"În luna iunie 2018 Primăria Capitalei a anunțat că NU aprobă protestul din 10 august pentru încălcări prevăzute de art. 2 din lege — adresa de refuz este semnată de Viceprimarul Badulescu", scrie avocata, anexând și documentul.

Cu puțin înainte de data protestului, amintește Cerva, primarul Firea iese public și "anunță ca aprobă mitingul, chiar semnează protocolul". Aprobarea este dată chiar de Gabriela Firea, arată avocata, publicând și documentul semnat pe 7 august.

"Când presa o acuza că a fugit din București cu câteva zile înainte de protest pentru a nu-și asuma responsabilitățile, Firea ripostează și spune că acuzația nu este întemeiată pentru că de 2 ani ea și-a delegat atribuțiile privind adunările publice către viceprimar — deci nu ar fi contat dacă era sau nu în București pentru că nu avea atribuții", arată avocata Cerva.

Dar, punctează avocata, delegarea atribuțiilor cu privire la adunările publice "se face după ureche sau în baza unor hotărâri scrise?".

Ori, în acest caz, "dacă Firea și-a delegat atribuțiile privind adunările publice către viceprimar de 2 ani cum putea să aprobe protocolul pentru protestul din 10 august?", întreabă firesc avocata.

Și, viceversa — "dacă și-a delegat atribuțiile privind adunările publice către viceprimar de 2 ani, de ce nu a respectat decizia acestuia de respingere?"

"Și uite cum ies la suprafață minciunile Gabrielei Firea", conchide avocata, care adaugă "Dacă delegarea exista în realitate, Firea a comis un abuz atunci când a semnat protocolul!".

O situație extrem de interesantă, care poate duce la o acuzație gravă pentru Gabriela Firea — dar și pentru funcționarii care au participat la un eventual "ascuns" al documentelor în cauză. O postare demnă de analizat a cunoscutei avocate Cosmina Cerva.

4153
Tagurile:
aprobare, Minciuni, Probe, miting 10 august, Cosmina Cerva, Gabriela Firea, România
Тема:
Acțiunea de protest pe 10 august la București (53)
Tematic
Gabi Firea atacă Guvernul și pe Olguța Vasilescu – dar e făcută praf!
Acuzație de ultimă oră - Firea și Pandele, într-o combinație uriașă! Semnal pentru Dragnea
Știrea nopții: Ciutacu intervine între Dragnea și Firea - soluție originală și provocare!
A fost recuperat pistolul jandarmeriței!
Jandarmeria, demonstrație clară: film care arată Ce și Cum s-a întâmplat!
Dezinformare, în presa românească : "CE a condamnat acțiunile jandarmilor" - VIDEO

Загрузка...