Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, la locul de joacă: „Vin în acest loc cu mare plăcere”

225
(reînnoit 16:07 06.09.2018)
Prima doamnă a participat, alături de personalităţi marcante, la inaugurarea unui loc de joacă din Sibiu – ce declaraţii a făcut.

BUCUREŞTI, 6 sept — Sputnik, Georgiana Arsene. Este vorba despre locul de joacă din curtea complexului „Prichindelul", care aparţine de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu şi a fost construit în urma unei donaţii de 8000 de euro de la organizaţia germană Kinderhilfswerk ICH e.V.

La ceremonia de inaugurare au participat Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, primarul oraşului Sibiu, Astrid Fodor, ambasadorul României în Germania, Emil Hurezeanu, preşedintele organizaţiei Kinderhilfswerk ICH e.V, dr. Dieter Kindermann, ambasadorul ICH e.V. pentru România, dr. h.c. Jens Tegeler, şi directorul centrului, Onoriu Moldovan.

Carmen Iohannis a declarat că vine în acest loc cu mare plăcere, de fiecare dată când are ocazia şi că se încarcă mereu cu energie pozitivă în preajma copiilor.

„Vin în acest loc cu mare plăcere, de câte ori am ocazia, pentru că sunt oameni foarte inimoşi aici şi copii drăgălaşi care sunt foarte bine îngrijiţi, cu care m-am mai întâlnit", a declarat soţia şefului statului, potrivit stirileprotv.ro.

Planurile de viitor ale lui Carmen Iohannis nu diferă prea mult cu cele din trecut — într-o anumită privinţă. Şi aceasta fiindcă prima doamnă a declarat că de luni se va întoarce la şcoală.

Totuşi, Carmen Iohannis nu a vrut să strivească în vreun fel corola de minuni a lumii, aşa că, la întrebarea dacă va lua de luni clasa a noua, aceasta a răspuns că da, dar nu ştie dacă le va fi şi diriginte elevilor

Menţionăm că prima doamnă este titulară şi că „a lua clasa a noua" nu e tot una cu „a preda la clasa a noua", prima exprimare însemnând şi asumarea statutului de diriginte.

225
Tagurile:
teren de joacă, Carmen Iohannis, Germania, România
Tematic
Carmen Iohannis, lecție de implicare într-o problemă gravă
Azi, măsuri excepționale luate de SPP pentru protecția lui Carmen Iohannis
Carmen Dan, provocare pentru Serviciile Secrete - îl vizează și pe Iohannis!

Загрузка...