Florentin Pandele și Gabriela Firea

Acuzație de ultimă oră - Firea și Pandele, într-o combinație uriașă! Semnal pentru Dragnea

11835
(reînnoit 18:54 06.09.2018)
"Alegerea dnei Firea în vârful primăriei Capitalei, a fost rezultatul pactului între clanul latifundiarilor de Ilfov și PSD-ul debusolat după dezertările lui Victor Ponta"

BUCUREȘTI, 6 sept — Sputnik, Evan Răutu. Una dintre cele mai cunoscute publicații românești, „Q Magazine", fondată de celebra și controversata jurnalistă Floriana Jucan, a publicat acum puțin timp o adevărată bombă de presă! "Clanul Pandele gazează PSD. Dragnea nu cedează… Marea Neagră" — se intitulează articolul semnat de Nora Noapte, nume sub care au apărut multe articole din zona serviciilor speciale.

Ideea acuzației este clară și se regăsește în mai multe aspecte abordate în articol — există o legătură între „atacul la baionetă al primarului general împotriva liderului PSD și legea exploatării resurselor naturale din Marea Neagră", legea Off shore.

"Alegerea dnei Firea în vârful primăriei Capitalei, a fost rezultatul pactului între clanul latifundiarilor de Ilfov și PSD-ul debusolat după dezertările lui Victor Ponta, dar rămas singurul capabil să acumuleze uriașul flux de voturi negative generat de guvernarea neconstituțională a tehnocraților din Fanarul bruxellez", scrie publicația.

De menționat că influența lui Florin Pandele în Ilfov este imensă, iar legăturile sale cu magnații locali — printre care celebrul Gigi Becali și puternicul Nelu Pastramă — îi asigură un suport important.

Cert este că articolul din "Q Magazine" formulează mai mult… aluzii, "autoarea" se folosește de presiunile lui Hans Klemm la adresa lui Dragna și de vizitele șefilor de la OMV și Exxon la șeful PSD. Pe logica evenimentelor se formulează și acuzația:

"Nu rămâne decât un singur răspuns logic și acesta se bucură și de confirmarea surselor Q Magazine: „totul pentru terorizarea lui Liviu Dragnea; totul pentru obținerea cvasigratuită a hidrocarburilor românești din Marea Neagră, bijuteria recent descoperită a avuției noastre naționale!""

Mai mult, "autoarea" face o afirmație interesantă, care poate pune sub alt semn de întrebare sensul articolului:

"Dl Dragnea a înțeles că singura șansă de a-și păstra libertatea (a sa și a membrilor familiei sale) stă în apărarea, pe cât se mai poate, a libertății, demnității și avuției naționale".

În schimb, concluzia este una teribilă la adresa cuplului Fire-Pandele: "Avem de a face, deci, nu cu o simplă trădare în relațiile de familie pesedistă, ci cu un act de trădare națională — altul dintr-un lung și nefericit șir".

"Oricâte simpatii ne-ar trezi lamentațiile dnei Gabriela Vranceanu-Firea-Pandele, și oricât de antipatic ne-ar fi dl Liviu Dragnea, trebuie să înțelegem că sub ochii noștri se dă nu o luptă pentru supremație între Teleorman și Ilfov, ci una între actualii guvernanți legitimi ai României și corporațiile multi-naționale care vor să ne ia țara pe nimic", scrie nora Noapte.

Ei bine, oricât de subțire ar fi "probatoriul" prezentat de "Q Magazine", acuzația este susținută de avocatul Dan Chitic, cel care, alături de celebrul jurnalist Sorin Roșca Stănescu, a dus greul bătăliei pentru resursele României.

"Un articol care confirma și bănuiala mea: Firea își asumă conștient rolul de kamikaze în PSD — căci nu cred in coincidențe, nici in "nebunia romantică" a dnei Firea!", scrie Dan Chitic, care conchide "Trebuie să existe și un scop precis…".

Totuși, în final, experimentatul om de drept își ia o înțeleaptă rezervă — proba finală va fi decizia oficială. Sau, cum spune Dan Chitic — "Doar poziția lui Dragnea pe #resurse va confirma sau infirma această ipoteză!".

11835
Tagurile:
acuzații, Q Magazine", Florin Pandele, Gabriela Firea, România
Tematic
Știrea nopții: Ciutacu intervine între Dragnea și Firea - soluție originală și provocare!
Firea, atac virulent la Dragnea – motive ciudate, se confirmă teoria ”spatelui asigurat”
Gabriela Firea, declarație de război: "Vreau să stârpim mafia..."
Sondaj extrem de important propus de avocatul resurselor României - votați!
România nu vrea să iasă din sărăcie? De ce nu îşi valorifică uriaşele resurse?
Marcel Ciolacu

Acuze fără precedent! Ciolacu spune Guvernul practică ”terorismul politic”!

18
Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a scris astăzi pe contul său de Facebook că rectificarea bugetară anunțată de Guvern reprezintă ”continuarea unui terorism politic”.

BUCUREȘTI, 14 aug - Sputnik. Pentru Marcel Ciolacu, rectificarea bugetară anunțată de Guvern este una „a răzbunării față de popor”, fiind o rectificare bugetară care nu rezolvă niciuna dintre marile probleme ale țării, făcută în bătaie de joc și în disprețul realității.

Ciolacu mai scrie pe Facebook că tăierile de venituri, anunțate de Putere, nu doar că sunt contrare legilor în vigoare, dar sfidează realitatea dată de explozia prețurilor și de scăderea nivelului de trai.

”O rectificare bugetară prin care Puterea și-a asigurat continuarea unui terorism politic prin racolarea de primari din fonduri guvernamentale și dovada clară a bătăii de joc față de viitorul României. Bani doar de rapt și de racolat! Nu investiții, nu sprijin pentru agricultura românească afectată de secetă sau pentru economia națională pusă pe butuci de măsuri aberante”, a criticat liderul PSD rectificarea bugetară a Guvernului.

Mai mult, Ciolacu arată că rectificarea vizează doar „asigurarea luxului prezidențial, prin care s-au premiat serviciile și s-au penalizat instituțiile care și-au permis să controleze tunurile date sub pretextul pandemiei”, cu trimitere la Curtea de Conturi care s-a trezit cu bugetul tăiat după ce a evidențiat cheltuielile ilegale făcute de Guvern în perioada pandemiei. Liderul PSD a promis că rectificarea bugetară va fi corectată în Parlament.

Astăzi, în ședința de Guvern, Executivul ar putea aproba ordonanța de urgență pentru rectificarea bugetară, după care bătălia se va muta în Legislativ.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

18
Tagurile:
terorism, Guvernul, Marcel Ciolacu
Tematic
NUCLEARA: ”Echipa Ciolacu” a fost dată în vileag! Absențe notabile, probleme majore
Ciolacu, băgat la mijloc de Năstase și Severin: ”E perspectiva ivirii unui PSD după PSD”
Marcel Ciolacu, declarație surpriză despre Iohannis – cum îi justifică atitudinea

Загрузка...
Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, și Klaus Iohannis

Ambasadorul SUA sare în ajutorul lui Iohannis și al lui Orban

69
În contextul în care președintele Iohannis și premierul Orban au fost ținta criticilor pentru felul în care interlopii își fac de cap în România, ambasadorul SUA la București a ieșit astăzi cu cuvinte de laudă la adresa autorităților române.

BUCUREȘTI, 14 aug - Sputnik. Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, a încercat astăzi să îi scape din încurcătură pe președintele României și Guvernul PNL care au devenit ținta criticilor din cauza felului în clanurile interlope își fac de cap în România.

Zuckerman este însă de altă părere, el având cuvinte de laudă la adresa autorităților române, și a pasat responsabilitatea la Parlament și la PSD, pe modelul acreditat deja de Iohannis: tot ce se întâmplă rău e din cauza opoziției!

Astfel, Zuckerman a declarat astăzi că, în urmă cu două luni, a solicitat Parlamentului României să înăsprească legislaţia pentru a preveni şi stopa traficul de persoane și s-a arătat dezamăgit de faptul că liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a răspuns spunând că legile româneşti curente şi statul de drept sunt suficiente în combaterea acestei probleme.

„Pe 26 iunie, am vorbit despre raportul privind traficul de persoane pe anul 2019 publicat în Statele Unite. Raportul arată că problema traficului de persoane în România a fost provocată de derapajele privind statul de drept în perioada guvernului precedent. Am cerut Parlamentului să acţioneze şi să adreseze această problemă. Este foarte dezamăgitor că liderul PSD Ciolacu a răspuns spunând că legile româneşti curente privind traficul de persoane şi statul de drept sunt suficiente. Nu sunt!”, a direcționat Zuckerman responsabilitatea spre Parlament în ciuda faptului că decizia este la Guvern și la președintele țării.

Zuckerman a cerut Parlamentului României să aprobe legile dure necesare pentru eliminarea traficului de persoane şi crimei organizate.

”O legislaţie consolidată care să îi priveze pe cei condamnaţi de profiturile dobândite prin acţiuni infracţionale este imediat necesară şi legi care să ducă la procese şi sentinţe rapide în urma plângerilor penale sunt imperativ necesare.  Eforturile din momentul de faţă ale Guvernului Orban pentru întărirea statului de drept, pentru oprirea traficului de persoane şi oprirea crimei organizate sunt remarcabile”, a împărțit buline albe și negre Zuckerman într-o declaraţie de presă susţinută la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, din Otopeni.

Intenția de a scoate basma curată Guvernul și de a da vina pe PSD este evidentă, deși în urmă cu câteva zile Zuckerman avea numai cuvinte de laudă pentru Ciolacu. Dar acum era urgent să salveze imaginea Guvernului!

Mai departe, Zuckerman a promis că SUA vor folosi orice lege disponibilă şi resurse pentru a ajuta Guvernul român să pună capăt şi să descurajeze traficul de persoane.

”Am făcut această promisiune poporului român şi Guvernului României. Acum lăsaţi-mă să fac o altă promisiune. Acesta este doar începutul. După cum am spus, nu va exista niciun refugiu pentru cei care fac trafic de persoane. Sunteţi criminali, sunteţi laşi şi să vom urmări în România, în SUA, în afara graniţelor noastre şi oriunde v-aţi ascunde”, a mai spus ambasadorul.

El i-a mulțimit ministrului de Interne Vela, ministrului de Justiţie Predoiu şi procurorului general Gabriela Scutea ”pentru eforturile lor care au culminat în extrădarea de astăzi”, insistând că aceștia și-au ţinut cu toţii promisiunile să combateţi traficul de persoane.

Laude fără număr pentru activitatea anti-infracțională a Guvernului, în timp ce clanurile mafiote își fac de cap în România, iar polițiștii îi păzesc în timpul înmormântărilor!

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

69
Tagurile:
Ludovic Orban, Klaus Iohannis, Ambasadorul SUA
Tematic
PSD e călcat în picioare de Zuckerman, dar Ciolacu tace… și UMILEȘTE Drapelul Național!
Cristoiu: Zuckerman e obraznic, îl vrea pe Ciolacu șef la PSD, îi e teamă de un Dragnea!
Zuckerman, declarație de ridicol absolut! Obrăznicie la adresa PSD și a Parlamentului
Reacție la dezvăluirea generalului SIE: ”Zuckerman, o rușine pentru ideea de diplomație!”
Zuckerman recidivează, nou atac la ridicol la PSD, alimentat chiar de doi foști miniștri

Загрузка...
Dezinfectarea mâinilor

Avertizare ANPC: dezinfectant extrem de toxic vândut în magazine poate provoca deces

0
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) atrage atenţia că în comerţ este vândut un gel de mâini dezinfectant care conţine o substanţă deosebit de toxică pentru sistemul nervos central şi pentru ochi.

BUCUREŞTI, 14 aug – Sputnik. Paul Anghel, directorul general al Direcţiei de Control şi Supraveghere Piaţă şi Armonizare Europeană ANPC, a avertizat că în comerţ este vâdut un gel de mâini dezinfectant care conţine metanol, o substanţă foarte toxică pentru sistemul nervos central şi pentru ochi.

„Alertă RAPEX privind un produs care poate afecta sănătatea consumatorilor: gel de mâini produs în Turcia notificat de către Danemarca: produsul conține metanol (valoare măsurată: 11,6 %), care este deosebit de toxică pentru sistemul nervos central și pentru ochi”, a atras atenţia Paul Anghel, citat de Mediafax

Acesta a mai spus că de pe ambalaj lipsesc pictogramele de pericol şi avertizările necesare cu privire la toxicitatea și la inflamabilitatea produsului. Mai mult, ambalajul nu este prevăzut cu sistem de închidere de siguranță pentru copii.

Sursa citată mai avertizează că ingestia sau contactul cu metanolul poate duce la orbire și chiar la deces. De asemenea, se mai semnalează că produsul nu respectă regulamentele privind produsele biocide și clasificarea, etichetarea și ambalarea (CLP) acestora.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
magazine, deces, Scandalul dezinfectanților
Tematic
TEHNOLOGIE: în România a apărut spitalul care se dezinfectează singur
Peskov, despre "tuneluri pentru dezinfectare" de la Kremlin și Novo Ogarevo
Obiceiul bun care va rămâne după carantină: Dezinfectarea fructelor și legumelor
Ce interese serveşte Tolo.ro în scandalul dezinfectanţilor?
Mănuși, măști, dezinfectanți - Cum ne protejăm pielea în timpul pandemiei? -specialist rus
Kremlinul şi reședința lui Putin, echipate cu „tuneluri de dezinfectare” Covid-19 - VIDEO

Загрузка...