DNA

Înalt oficial român, reclamat la DNA pentru dare de mită şi trafic de influenţă!

1358
(reînnoit 21:29 04.09.2018)
Victor Stelian Fedorca, preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Formarea Profesională în Sistem Dual – acuzat că a încălcat legea în repetate rânduri.

BUCUREŞTI, 4 sep — Sputnik, Georgiana Arsene. Trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, dare de mită, luare de mită, fals intelectual în înscrisuri oficiale şi uz de fals, iată care sunt acuzaţiile aduse de Narea Gheorghe din Predeal lui Victor Stelian Fedorca, Bratosin Laura Ioana, Frenţiu Cristina şi Frenţiu Costel.

Gheorghe Narea a făcut, în acest sens, o plângere penală pe care a depus-o la Direcţia Naţională Anticorupţie astăzi.

Până în data de 2 august 2018, Gheorghe Narea a fost preşedintele Biroului Politic al Organizaţiei Locale ALDE din Predeal, iar vicepreşedinte era Adam Lucian, ambii consilieri locali, Adam Lucian ocupând şi funcţia de viceprimar la Predeal.

O zi mai târziu, află de pe pagina de Facebook a partidului că o echipă de la Braşov condusă de Laura Bratosin în calitate de vicepreşedinte, din care mai făceau parte şi alte trei persoane despre care are informaţii că nu sunt în mod statutar membri ai partidului ar fi organizat la Predeal alegeri în urma cărora „organismul condus de noi a fost dizolvat şi înlocuit cu altul condus de Bogdan Şerban Ionescu Berechet şi Costel Frenţiu".

Conducerea acestui Birou Politic a fost asigurată de Victor Stelian Fedorca, în calitate de preşedinte, şi Laura Ioana Bratosin — vicepreşedinte.

„Astfel, dând curs numiţilor Frenţiu Cristina şi Frenţiu Costel din Predeal de a ajunge altfel decât în mod democratic la conducerea Organizaţiei Judeţene şi respectiv ALDE Predeal au acceptat şi primit de la aceştia avantaje de genul: cazări gratuite, mese organizate gratuit în locaţiile deţinute de ei, alte cadouri şi bani, solicitând celor doi ca în schimb să facă în aşa fel încât conducerile alese democratic să fie schimbate, iar persoanele respective să primească funcţii", se arată în plângerea penală.

În acest sens, la jumătatea lunii trecute, Cristina şi Costel Frenţiu organizează la Predeal la localul lor, o petrecere a ALDE care, potrivit lui Gheorghe Narea, s-a transformat într-un simulacru de şedinţă în cadrul căreia, cu încălcarea prevederilor Statutului şi cu participarea unor persoane care nici măcar nu sunt membri de partid au dispus măsuri care i-au aşezat pe cei doi în poziţii cheie în conducerea organizaţiei locale şi judeţene ALDE.

Petiţionarul spune că, pentru a da o aparenţă de legalitate întregii acţiuni s-a făcut şi un proces verbal şi o listă de semnături cuprinzând numele unor persoane, aşa zis membre al Biroului Politic Teritorial Braşov, în condiţiile în care doar două persoane trecute pe acest tabel făceau parte din acel for de conducere, ceilalţi 14 neavând această calitate.

„Avem informaţii că şi la nivelul altor organizaţii din judeţ cei doi înţeleg să folosească acelaşi procedeu pentru a obţine avantaje de ordin material ori de altă natură, situaţie căreia trebuie să i se pună de urgenţă capăt şi cei nominalizaţi mai sus să fie traşi la răspundere penală", se precizează în plângerea penală.

Mai mult, Victor Stelian Fedorca, în activitatea de selecţionare a unui nou Subprefect al Judeţului Braşov a solicitat, se mai arată în documentul citat anterior, bani de la cei ce urmau să fie nominalizaţi pe această funcţie.

Menţionăm că Victor Stelian Fedorca a fost eliberat din funcşia de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al premierului şi numit preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Formarea Profesională în Sistem Dual din România potrivit unor decizii ale Vioricăi Dăncilă publicate în Monitorul Oficial în luna iulie a acestui an.

1358
Tagurile:
Direcţia Naţională Anticorupţie, corupție, DNA, Dosar penal, ALDE, Victor Stelian Fedorca, Gheorghe Narea, România
Tematic
Astăzi şi mâine - zile decisive pentru desemnarea noului şef DNA!
Sârbii i-au făcut praf pe procurorii DNA, Ghiță dă un mesaj ciudat - cu adresă!
Israelienii vor să ne cumpere fosta Curte Domnească. A intervenit și DNA
Știrea nopții: Jaf de 2 miliarde $ - și acuzații care pot distruge DNA și demnitari!
Acum: Ziua de foc pentru DNA - Toader pune în aplicare cea mai dură măsură!
Decizie radicală în privința DNA, e sfârșitul proiectului Laurei Kovesi!
Tudorel Toader - declarație surpriză despre un candidat la șefia DNA!
Ingrid Mocanu, dezvăluire șocantă - odată cu cel mai dur control la DNA!
Șoc la concursul DNA - Toader, decizie radicală!
Meciul zilei: Acum se defășoară bătălia pentru șefia DNA, Toader e atacat dur!
S-a făcut un pas important către desființarea DNA
Savaliuc explodează! Surpriză la DNA - e candidatul pe care l-ar fi dorit Kovesi!
Eugen Orlando Teodorovici

Eugen Teodorovici, atac devastator și concret la PNL!

18
(reînnoit 08:13 27.10.2020)
Unul dintre cel mai pertinente atacuri și acuzații la adresa Guvernului PNL – Orban – Iohannis:  ”Din ce în ce mai mulți oameni au început să înțeleagă JOCUL MURDAR al PNL”

BUCUREȘTI, 27 oct – Sputnik. Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a renunțat deocamdată la atacurile la conducerea PSD – și a pus din nou tunurile pe guvernarea PNL.

”PROSTIA și HAOSUL generalizat sunt încă la guvernare, chiar dacă NU au fost niciodată legitimate prin votul românilor”, afirmă Teodorovici.

Eugen Teodorovici acuză că ”Totul este ÎNCHIS, SUSPENDAT sau INTERZIS, în afară de ALEGERILE din 6 decembrie”, în condițiile în care ”astăzi avem de 15 ori mai multe cazuri de infectări și de 6 ori mai multe decese față de luna aprilie, dar Iohannis ne vrea la #VOT cu orice preț”.

Dar, problema este și că autoritățile fac o adevărată campanie de dezinformare în privința economiei – spune Teodorovici.

”Autoritățile NU oferă informații sau, mai grav, comunică INFORMAȚII GREȘITE”, acuză ministrul, subliniind că ”ECONOMIA și FINANȚELE țării au ajuns la cel mai degradat nivel sub guvernarea PNL și perspectivele sunt extrem de rele”.

Mai mult, Teodorovici acuză PNL că ”NU respectă legea finanțelor publice și NU prezintă bugetul pe anul următor înainte de alegeri”.

Motivul acestei atitudini a PNL este că ”românii să NU vadă ce îi așteaptă dacă PNL rămâne la guvernare: creșteri de taxe, majorarea TVA și reduceri de venituri”, scrie Teodorovici.

Da, încheie Eugen Teodorovici, ”ATENȚIE‼️ Din ce în ce mai mulți oameni au început să înțeleagă JOCUL MURDAR al PNL”.

18
Tagurile:
PNL, Atac, Eugen Teodorovici

Загрузка...
Codrin Ștefănescu

Codrin și Iosefina denunță ce face PSD-Ciolacu

118
(reînnoit 08:07 27.10.2020)
Doi oameni care nu tac – și care scot la iveală atitudinea cu totul ciudată și nefirească a liderilor social democrați

BUCUREȘTI, 27 oct – Sputnik. Ceea ce s-a petrecut la alegerile pentru primăria Capitalei a avut un final neașteptat: în ciuda protestelor, a probelor privind ilegalitățile, PSD a pus brusc… ”batista pe țambal”! Așa că Nicușor Dan a fost declarat primar!

De ce a tăcut PSD? Ce s-a ales de contestațiile PSD?!

”PSD Ciolacu mimează că face opoziție!”, acuză Codrin Ștefănescu. ”Mimează că face contestații pentru alegerile din capitală”.

Codrin extinde observațiile acuzatoare: PSD ”mimează că se opune restricțiilor absolut idioate impuse de guvern - mimează îngrijorarea fată de încălcarea tuturor drepturilor și libertăților”.

”Mimează până și revolta pentru amânarea alegerilor”, consemnează Codrin și ultimul scandal din Parlament. ”Totul e doar teatru ieftin și grotesc! Dar câtă tăcere și frică în PSD! Nimeni nu spune nici “miau”!”

Și cunoscuta Iosefina Pascal, unul dintre cei mai de succes vloggeri, acuză schimbarea atitudinii PSD.

”Deci, PSD a făcut joc de glezne în cazul contestațiilor împotriva lui Mucușor, depunându-le după termen?”, scrie Iosefina Pascal.

”Bun, doar nu vor să deranjeze sistemul, STS-ul și Parlamentul Meu”, scrie ironic Iosefina Pascal.

118
Tagurile:
Codrin Ștefănescu

Загрузка...