Gabriela Firea și Liviu Dragnea

Petre Daea aruncă în aer tot ce crede lumea despre relația Liviu Dragnea - Gabi Firea

3508
(reînnoit 08:25 04.09.2018)
"Sunt om cu părut alb şi cu umbre - unii ar vrea să te vezi cu mâneca la haină sfâşiată, celălalt cu cămaşa ruptă, să dai culoare străzii"

BUCUREȘTI, 4 sep — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Subiectul politic al zilei pare a fi relația dintre liderul PSD, Liviu Dragnea, și demnitarul PSD cel mai bine plasat în sondaje, Gabriela Firea. În ciuda dezvăluirilor și reproșurilor din ambele părți, unul dintre cei mai experimentați politicieni social-democrați, ministrul Agriculturii, Petre Daea, susţine o variantă cu totul originală. "Chiar dacă unii îşi doresc să-i vadă cu hainele rupte"…

"…Nu e ceartă", declară ferm Daea. "Eu sunt foarte atent la modul în care privesc oamenii, cum îi analizez — sunt om cu părut alb şi cu umbre, cu tăieturi ale vremii pe fruntea mea…"

Preşedintele Dragnea, l-am urmărit cu atenţie, spune Daea — "a avut echilibru şi stăpânire de sine, în condiţiile în care toţi înţeapă din afară acest organism viu care se numeşte PSD".

Declarațiile au fost făcute de Petre Daea aseară, la Antena 3, în emisiunea "Punctul de întâlnire".

Moderatorul a insistat, întrebând cine îi va împaca pe Liviu Dragnea şi Gabriela Firea: "Sunt împăcaţi, sunt împăcați!", a răspuns promt ministrul Agriculturii.

"Dumneavoastră n-aţi avut în familie, că doar avem şi noi familiile noastre, ne mai reproşăm unul la altul câte ceva, dar dimineaţă ne apucăm de treabă şi seara ne culcăm împreună, pentru că nu putem trăi unul fără celălalt — şi a doua zi ne vede lumea cum trebuie", a răspuns ministrul.

Pe de altă parte, Petre Daea admite că există "unii" care ar vrea să vadă PSD afectat de scandaluri.

"Unii ar vrea să te vezi cu mâneca la haină sfâşiată, celălalt cu cămaşa ruptă, să dai culoare străzii", spune Daea, subliniind apăsat " Ori ăsta nu este partid de stradă".

3508
Tagurile:
zvonuri, relații, dezmințire, Petre Daea, Liviu Dragnea, Gabriela Firea, România
Tematic
"Se impune retragerea lui Dragnea din fruntea partidului? Firea dă răspunsul
Demisia ministrului Carmen Dan, supusă la vot la CExN al PSD - propunerea Gabrielei Firea
Știrea nopții: Gabriela Firea, denunț politic... despre racolările din PSD!
Claudiu Târziu și George Simion, AUR

LIVE - Claudiu Târziu, AUR: „Olandezii nu se vor lăsa până nu cumpără Portul Constanța”

8
Sâmbătă are loc o acțiune de protest în Constanța, organizată de AUR, împotriva înstrăinării Portului Constanța.

Sputnik transmite imagini LIVE de la protestul organizat în Constanța, sâmbătă, împotriva înstrăinării Portului.

Într-o primă declarație, copreședintele AUR Claudiu Târziu a punctat că România nu este lăsată în spațiul Schengen de către Olanda și că această țară se va opune până când va obține Portul Constanța.

8
Tagurile:
live, Portul Constanța, AUR

Загрузка...
Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă: ”Români, ieșiți din starea de frică! Timmermans cine ești tu, mă?!”

1120
(reînnoit 14:40 27.02.2021)
Diana Șoșoacă: ”Luptați, altfel vom muri sclavi într-o colonie! Închideți porcăriile de televizoare! Nu vă mai lăsați manipulați! Vezi un om care luptă toată ziua și tu crezi ce spune un dobitoc?!”

BUCUREȘTI, 27 feb – Sputnik. Cu contul blocat principal de pe rețeaua Facebook blocat, Diana Șoșoacă nu cedează!

Politiciana-fenomen a găsit p metodă de a-și publica textele și excepționalele mesaje video, postând pe pagina soțului său, Silvestru Șoșoacă. Link aici.

Într-un mesaj fulminant filmat în timp ce se îndrepta spre Iași, Diana Șoșoacă a atacat în serie probleme actuale, a răspuns unor mesaje, i-a făcut praf pe cei care o atacă! Un material video care merită urmărit!

Redăm doar câteva fragmente.

Diana Șoșoacă se supără pe cei care îi cer să scoată lumea în stradă sau care o întreabă dacă să se iasă în stradă, de parcă ar cere voie. ”Eu am fost mereu în stradă! Voi unde ați fost, pe Facebook?! Dacă manifestați pașnic, e legal!”, spune senatoarea, ”Treziți-vă, luptați, altfel vom muri sclavi într-o colonie”.

”Unde sunteți acum, când este cel mai mare pericol pentru România!”, spune Diana Șoșoacă, subliniind că ”Nu este nicio conspirație, suntem sub asaltul neomarxiștilor globaliști. Uitați-vă cum au încercat să-l distrugă pe Trump. Apropo… NU au reușit!”

Senatoarea atrage atenția că sunt folosite televiziunile pentru a se crea panică și pentru a denigra pe cei care apără poporul român.

”Aceste televiziuni sunt plătite să inducă panică”, spune Diana Șoșoacă. ”Când se apucă unul să apere poporul român este denigrat imediat - sunt tot felul de nemernici care nu muncesc, nu fac altceva decât să denigreze, nu au meserie, nu au nimic!..”

În aceste condiții, Diana Șoșoacă spune clar: ”Încetați să mai ascultați prostiile lor, de ani de zile este manipulat poporul român”

”Am votat numai trădători la conducere”, spune Șoșoacă, care arată că, în loc să rezolve probleme oamenilor, să se dea bani pentru copii, se cumpără ”armament vechi de la ăștia cu care colaborăm noi”.

Problema minerilor o preocupă și o revoltă pe senatoare – ”Minele se închid, în timp ce Germania, Polonia prelungesc contactele de muncă ale minerilor. Noi de ce nu facem așa ceva? Pentru că apare Timmermans și dă comenzi în România? Timmermans – cine ești, tu, mă?!”.

Și, constată Diana Șoșoacă, ”apare PSD a doua zi și spune ”închidem minele””. Numai trădători, izbucnește Diana Șoșoacă.

Cât despre ”problema” zilei, mărțișoarele, Diana Șoșoacă spune clar: ”Dacă mai văd și prostia asta cu „nu cumpărați mărțișoare, deja e un atac mizerabil la tradițiile românești”.

1120
Tagurile:
Frans Timmermans, Diana Șoșoacă

Загрузка...