Dan Andronic

Celebru jurnalist cere demisia lui Darius Vâlcov - primește o replică dură

1414
(reînnoit 11:48 03.09.2018)
Motivul invocat de Dan Andronic în susţinerea solicitării sale este o postare în care Vâlcov a publicat fişa medicală a unuia dintre liderii mişcării #rezist.

BUCUREŞTI, 3 sep — Sputnik, Georgiana Arsene. Jurnalistul Dan Andronic s-a dezlănţuit la adresa consilierului premierului Viorica Dăncilă, despre care spune că a făcut un gest „de o mizerie fără margini" şi susţine că, dacă primul ministru nu îl va demite, va deveni complice.

Acesta spune că nu îl interesează faptul că este vorba despre un lider #rezist, pentru că aici este vorba despre responsabilitate, despre demnitate umană şi despre „compromiterea tuturor celor care au crezut că opunându-se anarhiei nu încurajează infractorii".

„Nu mă interesează că alţi pitecantropi au procedat la fel pe partea asta sau pe partea cealaltă, pentru că de activişti/ziarişti/acoperiţi/imorali e plină lumea. Darius Vâlcov nu este ziarist, analist, ci om politic!", a scris Andronic pe Facebook.

Jurnalistul este aspru combătut, însă, de fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, care spune că, dacă Dan Andronic vrea să vorbească despre onoare, a venit vremea.

„Andronic chiar are tupeu. Dar să faci denunţuri mincinoase, să te duci noaptea la procurori să torni minciuni ca să bani oameni la puşcărie că aşa ţi-a dat ordin Coldea e un act de onoare? Vrei să vorbim de onoare? O să vorbesc eu începând de azi de onoare", a scris Dragomir.

Acesta a precizat că va începe să spună mai multe despre echipa Firea, Maior, Oprea, Coldea, Ponta, Ghiţă, Andronic şi „puciştii din PSD care fac tot posibilul să apere statul paralel".

Reamintim că, ieri, Darius Vâlcov a postat fişa medicală a unui lider #rezist, însoţită de un scurt mesaj.

„Ce avem noi aici? Lider #rezist, sandilău cu acte-n regulă", a scris Vâlcov. Ulterior a şters postarea, dar aceasta a fost salvată sub forma capturilor de imagine de către internauţi. 

Postare Darius Vâlcov
Postare Darius Vâlcov
1414
Tagurile:
replica, atac, Daniel Dragomir, Darius Vâlcov, Dan Andronic, România
Tematic
Știrea nopții: Cunoscut jurnalist, încăierare cu bătăușul Sandi #REZIST
Paul Wagner, așa zisul jurnalist german, e susținător al #Rezist şi al lui Soros
Supriză totală: Iohannis dă peste cap mitingul Opoziției și #REZIST

Загрузка...