Elena Udrea

Pictorialul Elenei Udrea face valuri în lumea de afaceri și pe net

1684
(reînnoit 21:17 30.08.2018)
Revista care a publicat pictorialul cu fosta blondă de la Cotroceni însărcinată a suferit azi pierderi majore în ceea ce priveşte sponsorii.

BUCUREŞTI, 30 aug — Sputnik, Georgiana Arsene. Internetul este plin de reacţii, în mare parte negative, la pictorialul în care Elena Udrea îşi arată burtica de gravidă. Nu imaginea în sine a creat acest val de atitudini, ci mesajul pe care revista „Viva" l-a ataşat imaginilor.

„O fetiţă se pregăteşte să devină, într-o lună, marea iubire a femeii care a vrut să conducă România şi care acum trăieşte în exil", au scris redactorii publicaţiei.

Opinia publică nu a rămas mută, ci a înroşit reţelele de socializare, postând comentarii la acest subiect.

Se poate spune, fără doar şi poate, că, astăzi, Udrea l-a eclipsat pe Dragnea, dar şi pesta porcină, adică subiectele fierbinţi ale acestei veri.

Reacții pictorial Udrea
Reacții pictorial Udrea

Judecătorul Cristi Danileţ a avut o reacţie extrem de acidă la mesajul revistei amintite. Acesta spune că este practic o blasfemie să spui că Udrea se află în exil, pentru că acolo s-au aflat valorile României, precum Emil Cioran, Mircea Eliade, Paul Goma sau Monica Lovinescu.

„Persoana din fotografie este o infractoare condamnată definitiv pentru corupţie care se sustrage de la executarea pedepsei şi returnarea banilor către stat. Pe scurt: o FUGARĂ", a scris Danileţ cu majuscule, ataşând o captură de imagine de pe site-ul Poliţiei Române, unde Udrea figurează la „Persoane urmărite". 

Oamenii din presă văd, însă, în acest pictorial o lovitură de imagine.

Jurnalistul Mirel Curea se adresează colegilor de breaslă pe care îi acuză că, după ce ani de zile au mâncat banii Elenei Udrea, acum s-au gândit să critice.

„Viva, cu pictorialul Elena Udrea gravidă, a dat un mare tun de presă", a punctat Mirel Curea pe Facebook. 

Oamenii de afaceri, însă, văd lucrurile diferit. Ileana Badiu, managing partner al agenţiei de publicitate Wunderman spune că se disociază de revista Viva în urma publicării materialului.

„Clienţii mei de agenţie care sponsorizau evenimentul Viva Influencers Party au decis să se disocieze de publicaţie. Adică să-şi retragă bugetele. Cum este şi firesc în asemenea situaţie. Ideea este că făcând compromisuri nu poţi câştiga", a scris Badiu pe pagina sa de Facebook. 

Cunoscuta creatoare de modă Irina Schrotter a lăudat demersul Ilenei Badiu. Aceasta a felicitat-o pentru demers şi a precizat că, dacă toate companiile ar înţelege importanţa pe care o au pentru societate modelele create de media, „poate România ar avea o şansă la un viitor mai bun".

Senior consultantul Tudor Galos susţine, la rândul său, că atitudinea Ilenei Badiu reprezintă o dovadă de verticalitate, de existenţă a coloanei vertebrale.

Jurnalistul Ionuţ Cristache vede, însă, în atitudinea Ilenei Badiu, o dovadă de ipocrizie pentru că, adaugă Cristache, Ileana Badiu este fosta soţie a lui Dinu Pescariu, cel din pricina căruia a fost arestată prima dată Elena Udrea.

Cert este că, indiferent de profesie, foarte mulţi români au comentat pictorialul Elenei Udrea. Ceea ce, dincolo de orice comentarii, reprezintă o lovitură de imagine serioasă…

1684
Tagurile:
mesaj imagine, reacții, gravidă, pictorial, Revista Viva, Elena Udrea, România
Tematic
Tudorel Toader, oficial, despre aducerea în țară a Elenei Udrea!
„Udrea a fost şi va rămâne un mare pericol pentru Sistem şi trebuie neutralizată"
Sume uriașe: Ce garanţii a primit DNA de la Sebastian Ghiţă, Elena Udrea şi Dan Adamescu
Fuga Elenei Udrea face prima victimă în Costa Rica
Cacealmaua Elena Udrea – înșelăciunea care schimbă soarta Laurei Kovesi

Загрузка...