Manifestație PSD

Daniel Dragomir, victorie în faţa statului paralel: „Bye, bye, Mitică!"

0
(reînnoit 18:20 28.08.2018)
Fostul ofiţer SRI salută trecerea în rezervă a generalului SRI Dumitru Dumbravă şi spune că, astfel, conducerea instituţiei mai face un pas spre democratizare.

BUCUREŞTI, 28 aug — Sputnik, Georgiana Arsene. Ştirea zilei nu avea cum să rămână fără reacţii.

Iar una dintre acestea vine de la Daniel Dragomir, omul care a avut curaj să devoaleze „combinaţiile" statului paralel şi ale lui Dumitru Dumbravă.

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir reia informaţia potrivit căreia generalul Dumbravă este creatorul câmpului tactic şi „unul dintre cei mai importanţi pioni ai statului paralel".

De asemenea, el spune că trecerea în rezervă a lui Dumbravă nu reprezintă decât o victorie a tuturor celor care au ieşit să lupte în mod deschis, public, cu abuzurile.

Trebuie făcută menţiunea că Dragomir este unul dintre cei mai tenace luptători cu statul paralel.

Fostul ofiţer SRI susţine, într-o postare de pe blogul România3.0 că generalul Dumitru Dumbravă trebuie investigat de urgenţă pentru faptele sale şi tras la răspundere penală.

„Nimeni nu va fi protejat, nici de serviciu, nici de partenerii externi. Bye, bye, Mitică!", a scris Dragomir.

Interesant este ce va fi de acum înainte, deoarece, potrivit dezvăluirilor făcute de Daniel Dragomir de-a lungul timpului despre Dumitru Dumbravă, acesta avea o armată de oameni la dispoziţie, inclusiv din media, care îi executau ordinele.

Mai exact, o dată cu trecerea în rezervă, ne putem aştepta ca oamenii care l-au servit pe Dumbravă să iasă să facă o serie de dezvăluiri, fapt confirmat, pentru Sputnik, de Daniel Dragomir, care a precizat că va detalia acest subiect.

0
Tagurile:
trecere în rezervă, victorie, Dumitru Dumbravă, Daniel Dragomir, România
Tematic
Comisia SRI recunoaște: "Da, e vorba de un grup de ziariști care acționează la comandă"
Liviu Pleșoianu: "Afirmația e de o gravitate fără seamăn, să nu ne facem că plouă!"
Codrin revine, necruțător: "Am dovada clară a faptelor penale petrecute!"

Загрузка...