Открытие автомобильной части Крымского моста

UE a adoptat noi sancțiuni împotriva Rusiei din cauza podului spre Crimeea

215
Uniunea Europeană a introdus alte șase companii rusești în lista celor care cad sub incidența sancțiunilor, drept răspuns la construcția podului peste strâmtoarea Kerci.

BUCUREȘTI, 31 iul — Sputnik. Consiliul UE a introdus în lista sancțiunilor șase companii rusești în legătură cu construcția podului prin strâmtoarea Kerci. Decizia a fost publicată marți în Jurnalul Oficial al UE.

"În cadrul măsurilor de nerecunoaștere a anexării Crimeii și Sevastopolului, Consiliul UE consideră construcția podului prin strâmtoarea Kerci drept o continuare a acțiunilor de subminare a integrității teritoriale, a suveranității și independenței Ucrainei", se spune în document.

În anexă sunt incluse șase companii: „Stroigazmontaj-Most, VAD, șantierul naval Zaliv, Mostotrest, institutul Giprostroimoist, Stroigazmontaj-SGM Group".

Măsurile împotriva acestor companii presupun înghețarea tuturor activelor din UE care aparțin acestor structuri, precum și interdicții pentru persoane fizice și juridice de a oferi anumite mijloace acestora.

Numărul total al organizațiilor incluse în lista sancțiunilor UE a ajuns la 44. În afară ce aceasta, Uniunea Europeană a introdus în contextul regimului sancțiunilor interdicții de intrare pe teritoriul UE pentru 155 și a dispus înghețarea tuturor activelor a acestora.

215
Tagurile:
companii, pod, construcție, sancțiuni, Kerci, Uniunea Europeană, Rusia, Ucraina, Crimeea
Tematic
Mari companii americane se opun înăspririi sancțiunilor împotriva Rusiei
UE aplică noi sancțiuni Statelor Unite. Cum poate România să profite
Italia va fi prima voce care va pleda pentru anularea sancțiunilor antirusești
Sancțiunile SUA împotriva Nord Stream-2 - o pură ideologie
SUA a asigurat Germania că sancțiunile nu vor viza „Nord Stream – 2”
Liderii UE au convenit asupra prelungirii sancțiunilor antirusești

Загрузка...