Sebastian Ghiță

Ultima oră: Decizie istorică în cazul Ghiță: Serbia o lovitură totală Justiției române

0
(reînnoit 18:37 27.07.2018)
Este o decizie istorică: o instanță recunoaște că există ”pericolul de persecuție în România”, țară membră NATO, ”din cauza opiniei politice”

BUCUREȘTI, 27 iulie, Sputnik, Evan Răutu. Lovitură teribilă pentru magistrații români — fugarul Sebastian Ghiță nu va fi extrădat din Serbia! Mai précis, Înalta Curte de Justiție din Serbia a respins cererea de extrădare trimisă de Ministerul Justiției din România!

Postul România TV, patronat de miliardarul fugar, a anunțat că, la Belgrad, Camera penală a Înaltei Curți din Serbia, a emis decizia de respingerea cererii Ministerului Justiției din România, în legătură cu Ghiță Sebastian Aurelian, cetățean din România, "în scopul de a pune în aplicare o arestare pentru detenție din 14 aprilie 2017, în scopul de a asigura prezența la anchetă a acuzatului Ghiță Aurelian Sebastian, cercetat sub suspiciunea de a fi comis opt infracțiuni prevăzute de lege și prezentate în actele autorităților competente".

Și, atenție la motivare, fiindcă se vorbește în clar de persecuții în România:

"Curtea a ținut cont de depozițiile penale ale celor implicați și de prevederile Legii privind asistența juridică internațională în materie penală și, în special, de decizia Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Serbia — Direcția de Poliție — Poliția de Frontieră — Biroul Azil de 01/06/2018, care a devenit valabilă la 18 iunie 2018, prin care a adoptat o cerere de azil în Republica Serbia, a cetățeanului român Ghiță Sebastian Aurelian, din cauza pericolului de persecuție în țara de origine, din cauza opiniei politice.", se arată în decizia instanței sârbe, tranmisă de agenția "Știri pe surse".

Mai mult, instanța sârbă a aprciat că Sebastian Ghiță este eligibil pentru azil politic! Vom reveni cu alte detalii.

Pentru cine nu își dă seama de enorma importanță a deciziei, reamintim că Ghiță a fost deputat, secretar al comisiei SRI și furmizor principal de programe pentru SRI și alte servicii secrete din România, țară NATO. Reamintim și Serbia nu este țară NATO. Fără comentarii…

0
Tagurile:
justiție, Sebastian Ghiță, România, Serbia
Tematic
Nebunie în Justiție - Sebastian Ghiță a fost achitat
Cleopatra Stratan a lansat un nou videoclip: nu a uitat de Ghiță
Sebi Ghiță, atac disperat și surprinzător la Tudorel Toader - "De ce minte oamenii?"
Sebi Ghiță îl toarnă pe Traian Băsescu - acuzație gravă!
Tensiuni la această oră: Toader e la Belgrad - Ghiță s-a înfuriat, declarații dure
Dan Voiculescu, provocare pentru Sebastian Ghiță: Ești sau nu în stare?
Noaptea minții: presiuni să nu se difuzeze caseta cu Ghiță pe posturi naționale
Ghiță, care firme străine te-au scos din joc cu mâna lui Kovesi?
Ciutacu - despre Ghiță, măcelul și "poza în care n-au mai încăput inocenții"
Surpriză: Ghiță nu minte - Belgia și un mega proiect "evaporat" la Gara de Nord
Premieră informativă: Coldea și Sebi Ghiță vorbesc unul imediat după altul!

Загрузка...