Dacian Cioloș: Sus, la munte!

Cioloș, gogomănie mai mare ca a lui Dăncilă! Gafă colosală! VIDEO

3157
(reînnoit 20:03 26.07.2018)
Pleșoianu: "Câți dintre deontologi vă veți declara #JENAȚI și chiar #VEXAȚI de tâmpenia monumentală debitată de domnul premier tehnocrat CIOLOȘ!?"

BUCUREȘTI, 26 iul — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Premierul Viorica Dăncilă ne-a obișnuit cu gafale sale, cea din urmă (confuzia Muntenegru — Kosovo, Podgorița — Priștina) fiind cu adevărat îngrijorătoare. Dar, iată că un alt premier, considerat ca un simbol al profesionismului occidental, technocrat, a comis una și mai mare.

Gafa a fost scoasă la iveală de neobositul deputat Liviu Pleșoianu — și se referă la o confuzie făcută de Cioloș pe vremea când era premier, în 2016. Gafă… sau incultură gravă. Sau crasă.

"Niciun #DEONTOLOG nu s-a dat de-a dura și nu și-a smuls părul de pe cap de revoltă în 2016, atunci când #Salvatorul_CIOLOȘ ne explica în direct cum va rezolva el să treacă vapoarele pesteee… Munții Caucaz!", scrie Liviu Pleșoianu.

Deputatul amintește cum premierul Dacian Cioloș spunea următoarea frază, în 2016: "Dacă facem legătura între portul Constanța și portul Baku, din Georgia (!!!) Intenția este să creăm o linie de feribot între Baku și Constanța…"

"Păi ce făcurăm, domnu' tehnocrat? Tocmai dumneavoastră (#LUMINA, #SALVATORUL_ROMÂNIEI) să nu știți că Baku nu e absolut deloc în Georgia!? Să nu știți dvs. că Baku e, de fapt, capitala Azerbaidjanului!?", scrie cu ironie dar și cu uimire sinceră Pleșoianu.

De fapt, spune Pleșoianu, Cioloș vrea linie de feribot prin… Munții Caucaz! "Ați fi fost nu doar singurul premier din lume, dar chiar singurul om de pe planetă capabil să creeze o linie de feribot prin Munții Caucaz!", scrie deputatul.

"Cu așa o minune a tehnicii, sunt ferm convins că ați fi câștigat lejer și Premiul Nobel!", îl ironizează deputatul PSD. "Aproape că îmi pare rău că nu mai sunteți premier!".

Iar Pleșoianu continuă ironiile — pentru Cioloș nu e necesar să "mute munții din loc", Cioloș e capabil să-i traverseze cu vaporul!

"Ia să vedem, acum — că tocmai v-am atras atenția — câți dintre deontologi vă veți declara #JENAȚI și chiar #VEXAȚI de tâmpenia monumentală debitată de domnul premier tehnocrat CIOLOȘ!?", scrie în finalul postării sale Liviu Pleșoianu.

Aici puteți urmări înregistrarea video a declarației lui Cioloș, premier technocrat, fost comisar european.

3157
Tagurile:
irinie usturătoare, Liviu Pleșoianu, Dacian Cioloş, România
Tematic
Cioloș șochează. Națiunea și țara sunt valori abstracte
Cioloș despre economie în guvernarea sa: bazată pe investiții străine și consum
Fanii lui Cioloș și cei ai PSD se bat în Petiții
Tehnocrații lui Cioloș își găsesc acoperiș politic
Platforma România 100 a lui Dacian Cioloș - starea de sărăcie continuă
Premierul Cioloș primește peste 8.000 de euro salariu și de la Bruxelles
Dragnea atac la Cioloș: "100.000 de români au fost traşi pe sfoară"

Загрузка...