Laura Codruta Kövesi

Neașteptat: Mișcare surpriză a Laurei Kovesi

1652
(reînnoit 08:45 12.07.2018)
Surpriză – acum puțin timp, de la Parchetul General s-a aflat că Laura Codruța Kovesi nu va face ceea ce se aștepta întreaga presă

BUCUREȘTI, 12 iul — Sputnik, Evan Răutu. Așteptată de întreaga presă la Parchetul General, Laura Codruţa Kovesi surprinde! După cum s-a anunțat, CSM a decis ca fosta şefă a DNA să revină ca procuror la Sibiu, în structura DIICOT:

Cu toate acestea, procurorul general Augustin Lazăr, a delegat-o în funcţia de procuror la Serviciul de îndrumare şi control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, apreciind că un om al legii cu experiența managerială a Laurei Kovesi este mai util într-o structură centrală.

Dar, surpriză — acum puțin timp, Parchetul General a anunțat că Laura Kovesi nu-și va începe imediat activitatea în cadrul Parchetului General, ea intrând în concediu. Conform presei, Laura Kovesi va sta 10 zile în concediu.

Azi, la ora 11, la DNA va avea loc preluarea funcției de către interimarul Anca Jurma Cochinescu, prilej cu care se vor afla mai multe detalii despre situația Laurei Kovesi. 

1652

Загрузка...