Ludovic Orban

Mesaj nocturn din SUA - Ce se va întâmpla cu Orban până la sfârșitul anului

1687
Se observă un fapt extrem de interesant - intervenția împotriva lui Ludovic Orban a celor considerați în România a fi "oamenii și forțele politice ale "Statului paralel".

BUCUREȘTI, 28 iun — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "Cum se întâmplă în orice luptă, victoria are mulți tați, înfrângerea numai unul", transmite cu mult sens și înțeles cunoscutul militant pentru anticorupție și drepturile omului, preotul Chris Terhes.

Concret, preotul româno-american observă că, în cazul moțiunii, întreaga vină este aruncată pe președintele PNL, Ludovic Orban.

"Dat fiind că "opoziția" a fost înfrântă la vot în Parlament privind demiterea guvernului, tatăl înfrângerii este arătat ca fiind Orban", scrie Terhes, care observă un fapt extrem de interesant.

Și anume intervenția împotriva lui Ludovic Orban a celor considerați a fi "oamenii și forțele politice ale "Statului paralel".

"Pe Orban îl arată cu degetul Cioloș, MRÎ (partidul lui Cioloș, n.n.), USR, formatorii de opinie, gorniști și propaganda Noii Securități", scrie Terheș, care observă un alt element esențial: "Aceleași voci spun că Orban nu s-a consultat cu Iohannis în ceea ce a făcut".

Iar canibalizarea Opoziției are ca amplitudine caracterizarea seacă făcută de Dacian Cioloș:

"Ciolos a spus, nici mai mult nici mai puțin, că Orban e lipsit de inteligența și înțelepciune", subliniază Terhes.

Concluzia din postarea preotului american este extrem de clară: "Dacă pe Orban îl apucă sfârșitul anului în fruntea PNL e mult".

Postare Chris Terhes
Postare Chris Terhes
1687
Tematic
Cântând în ploaie, varianta Ludovic Orban - "Nu a adunat nici femeile de servici"
Ludovic Orban, reacție vehementă după condamnarea lui Dragnea
Ludovic Orban, surprins și făcut de rușine de presă!
Ruptură totală în PNL: „Orban și Cîțu distrug partidul”. Iată de ce
Știrea nopții: Denunțul lui Orban explodează - controversaţi din Israel și Serviciile
Scandalul momentului: Iohannis va fi obligat să ceară demisia lui Orban

Загрузка...