Liviu Dragnea

Prima declarație a lui Dragnea după condamnare - e identificat încă un inamic!

1193
(reînnoit 08:26 23.06.2018)
Dragnea, declarație fuminantă - o adevărată declrație de război pentru Statul paralel, "Nu mă sperie nimic". Pentru prima dată, e menționat numele lui Hellvig.

BUCUREȘTI. 22 iun — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Liviu Dragnea a dat prima declarație de presă după condamnare. Pe holul Parlamentului, la finalul ședinței CEx, Dragnea a spus ferm: "Rămân în continuare la conducerea Partidului și a Camerei. Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi, nici Băsescu".

Iată ideile principale:

"Sunt hotârât să merg până la capăt!

"Obiectivele mele rămân aceleași".

"Statul paralel să fie zdrobit — și va fi zdrobit!"

Am avut discuție cu mandatul meu pe masă, a povestit Dragnea, "în mod simbolic", a precizat șeful PSD.

"Fiecare coleg mi-a cerut să nu am o abordare personală, mai importante decât mine sunt stabilitatea țării, a guvernării, a partidului, riscul este uriaș, au spus ei, ca PSD să se destructureze".

Liderii PSD au spus ferm: "nu putem să ezităm să ducem la capăt lupta începută".

"Le-am spus că n-am nicio ezitare, am spus-o în fața Congresului și a sute de mii de oameni că am de gând să merg până la capăt, am știut, când am organizat mitingul, că acel miting va contribui la condamnarea mea, am văzut unii de la o televiziune cum au amenințat, în direct, judecătorul cu opinie separată", a declrat Dragnea.

În Parlament, toate legile sunt atacate, retrimise, doar să nu se mai pună în practică, a mai precizat Dragnea.

"Obiectivele mele rămân aceleași: programul de guvernare să fie pus în practică, și va fi pus în practică, iar statul paralel să fie zdrobit — și va fi zdrobit", a declarat Dragnea.

Apoi, Liviu Dragnea a recunoacut ceea ce i-au reproșat Ingrid Mocanu și alți luptători cu Statul Paralel.

"Îmi cer iertare miilor de români care stau în pușcărie pe un articol neconstituțional, alții sunt târâți pe la DNA și mai sunt alte mii și zeci de mii care nici nu știu că au dosar, îmi cer iertare că s-a lungit atât de mult modificarea Codului Penal", a spus șeful PSD.

În concluzie, Dragnea rămâne, e ferm pe poziții:

"Decizia mea e foarte fermă, rămân la conducerea PSD, la conducerea majorității parlamentare, nu va trece moțiunea de cenzură, în schimb vom fi mult mai fermi, mult mai radicali, nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Pahonțu, nici Ponta, nici Kovesi, nici Oprea, nici alții", a spus Dragnea, menționând pentru prima dată numele șefului SRI alături de alți "inamici".

Despre proces, comentariul lui Dragnea a fost la fel de clar:

"Ieri am asistat la o execuție în masă, a trebuit să fie condamnați 9 oameni, ca să fie motivată execuția mea. Dar, un judecător a rezistat și m-a achitat".

1193
Tagurile:
declarații, condamnare, Liviu Dragnea, România
Tematic
Știre de ultimă oră, care l-ar putea afecta grav pe Dragnea!
Diferend major între Cristoiu și Roșca Stănescu după condamnarea lui Dragnea
Tăriceanu, atitudine de onoare în cazul Dragnea
Condamnare Dragnea: Băsescu se face de râs, dar nu îi e rușine!

Загрузка...