Klaus Iohannis

Iohannis, atac șocant la Dragnea și la mitingul PSD: "Foarte proastă, un infractor!"

1352
(reînnoit 15:51 12.06.2018)
Iohannis a transmis o adevărată declarație de război PSD, cu atacuri care doresc să arate că nu a fost impresionat de recenta demonstrație de forță din Piața Victoriei.

BUCUREȘTI, 12 iun — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Declarații șocante ale președintelui Klaus Iohannis cu privire la liderul PSD Liviu Dragnea. Întrebat despre acțiunea lui Daniel Horodniceanu și a mai multor magistrați după declarația lui Liviu Dragnea, Iohannis a găsit prilejul unei replici:

"Pe bună drept s-au revoltat magistrații", a spus Iohannis, pentru a completa cu un atac extrem de dur: "Cum se trezește un politician, care mai e și infractor, să atace magistrații?

Mai mult, Iohannis a făcut și un atac la adresa manifestării PSD.

Dragnea a făcut aceste declarații "după ce a convocat un miting mediocru", a spus Iohannis, parcă special pentru a provoca PSD!

Nici în privința temei mitingului, Iohannis nu s-a lăsat mai prejos — PSD justifică astefel atacurile împotriva Justiției, afirmă președintele.

"În România nu există stat paralel", spune Iohannis, "e o invenție a pesediștilor sau a consultanților lor pentru a justifica lupta împotriva justiției și a serviciilor".

Interesant este că singurii "consultanți" cunoscuți ai PSD sunt israelieni — sau "niște evrei", cum spunea Iohannis — deci președintele a făcut o aluzie mult prea transparentă ca să poată fie doar o coincidență.

Klaus Iohannis nu a iertat mici declarația lui Liviu Dragnea despre „responsabilitatea partenerilor strategici, NATO și UE, în finanțarea statului paralel". Întrebat de presă, Iohannis a răspuns tăios:

"A fost o declarație foarte proastă și contraproductivă", a spus Iohannis, adăugând retorica sa binecunoscută cu privire la "Statul paralel".

Cu alte cuvinte, Iohannis a transmis o adevărată declarație de război PSD-ului, cu atacuri care doresc să arate că nu a fost impresionat de recenta demonstrație de forță din Piața Victoriei. De altfel, în timpul conferinței de presă, președintele a declarat că nu se teme de suspendare, pentru că "nu există niciun motiv".

Este de așteptat replica PSD — dacă nu cumva Mircea Badea va avea dreptate, iar pesediștii se vor manifesta prin "tristețe". 

1352
Tagurile:
penali, stat paralel, declarații, atac, miting, PSD, Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, România
Tematic
Iohannis dă peste cap totul în cazul Kovesi
Ultima oră: Tudorel Toader îi trimite lui Iohannis adresa pentru noul procuror șef!
Știrea zilei: Finalul cazului Kovesi. Moment decisiv, Iohannis - "să NU provoace PSD"

Загрузка...