Laurențiu Țepelus

Un consilier municipal PSD, „mazilit" pentru a fost la protestul de sâmbătă

548
(reînnoit 16:49 11.06.2018)
Acesta este şi director adjunct al unui prestigios liceu din Buzău, iar acum i se reproşează că nu avea ce căuta în Piaţa Victoriei.

BUCUREŞTI, 11 iun — Sputnik, Georgiana Arsene. Situaţie hilară în municipiul Buzău, acolo unde profesorul Laurenţiu Ţepeluş a fost aspru criticat pentru că a participat la mitingul Partidului Social Democrat organizat sâmbătă în Capitală.

Şi aceasta în condiţiile în care, la nivel naţional, se discută despre presiuni organizate asupra oamenilor să participe la protest. Iată că există şi situaţia inversă.

Profesorul este, în acelaşi timp, director al Colegiului Naţional Bogdan Petriceicu Hasdeu din oraş, unul dintre liceele de elită ale judeţului, dar şi consilier municipal din partea Partidului Social Democrat.

Pe pagina sa de Facebook a fost postat un mesaj în care este aspru criticat că a fost la protest.

„Noi ne declarăm nihilişti, domnule profesor Ţepeluş Laurenţiu şi considerăm că o „moralitate adevărată", cea pe care aţi promovat-o nu există. În timp ce elevi ai Hasdeului erau în stradă nemulţumiţi de corupţia care şi-a întins tentaculele precum o caracatiţă peste ţara asta a noastră şi care încearcă să ne impună numai pseudoconducători şi reprezentanţi, dumneavoastră eraţi în stradă, apărându-i", a scris AndreEA Corbu Oprea pe pagina profesorului, care s-a declarat a nu fi în asentimentul dascălului, pentru că, susţine internauta, gruparea la care a aderat Ţepeluş „minimalizează rolul educaţiei şi al gândirii".

Jurnalistul buzoian Mihai Bunăziua, cu o mare experienţă pe domeniul politic şi al realităţilor locale, susţine, însă, într-un mesaj postat tot pe pagina de Facebook a lui Laurenţiu Ţepeluş, că dascălul este ţinta unor atacuri furibunde. Asta înseamnă că situaţia este mult mai gravă decât reiese din postarea citată anterior.

„Profesorul Ţepeluş este consilier municipal, ales pe lista PSD, calitate în care a fost prezent la acel miting. Până acum, de ce nu l-aţi atacat, tot public, la fel de virulent, că s-a „băgat" în politică? Funcţia din Consiliul Local Municipal este tot politică. Şi-a asumat-o, fără să se ascundă. De altfel, nu s-a dus incognito la Bucureşti. Ştia că pozează şi că va fi văzut", a scris Bunăziua, explicând, cu claritate, cum stau lucrurile.

Mai mult, jurnalistul cere ca profesorul să fie taxat pentru ce nu ar fi făcut în calitate de ales local şi de politician, dacă tot e „smuls" di acest context şi „mutat" în şcoală.

Bunăziua le transmite şi un mesaj haşdeienilor nemulţumiţi, îndemnându-i să nu mai încerce să impună cuiva punctul lor de vedere şi recunoaşte că mulţi protestatari au fost habarnişti.

„Dar, de aici şi până la a-l linşa pentru o chestiune pe care şi-a asumat-o de ani buni, e cale lungă. Nu s-a transformat în altceva decât a fost până acum", le-a transmis jurnalistul, care a menţionat că nu este interesat de politică.

Reamintim că protestul PSD de sâmbătă a fost marcat de multe postări în mediul online prin care oamenii susţineau că au auzit de la rude sau de la cunoştinţe faptul că li se cere în mod obligatoriu să participe la eveniment şi că se fac presiuni asupra lor.

Iată, însă, că există şi partea cealaltă a realităţii, un subiect despre care nu se vorbeşte pentru că nu este în asentimentul multora, care preferă să aducă în derizoriu cel mai mare miting organizat până acum în Bucureşti.

548
Tagurile:
participare miting, consilier municipal, profesor, critici, PSD, Ţepeluş Laurenţiu, Buzău, România
Tematic
Știrea zilei: Finalul cazului Kovesi. Moment decisiv, Iohannis - "să NU provoace PSD"
Procentul PSD în Capitală, înaintea marelui miting - e cel mai nou sondaj politic
Pleșoianu începe în forță: "Președinții PSD și ALDE au de făcut un singur lucru!"
Ziua de foc pentru PSD - peste puțin timp se decide viitorul partidului și al Coaliției
Dragnea, motive de îngrijorare: conspirație contra PSD, iată cine sunt "șobolanii"

Загрузка...