Steagul SUA

„Personalul Ambasadei SUA este sfătuit rămână constant în stare de alertă”

376
(reînnoit 17:41 09.06.2018)
Instituţia amintită a emis o avertizare pentru protestele de astăzi care au loc în Bucureşti.

BUCUREŞTI, 9 iun — Sputnik, Georgiana Arsene. Protestele anunţate să aibă loc astăzi în Capitală au îngrijorat autorităţile americane de la Bucureşti are şi-au avertizat cetăţenii să aibă grijă pe unde circulă şi să ia legătura cu instituţia în cazul în care întâmpină probleme.

Nu se ştie exact care este motivul pentru care instituţia americană iese cu acest mesaj, dar el poate fi interpretat fie ca un mesaj alarmist, fie, dimpotrivă, ca unul de prevenţie.

„Patru demonstraţii şi patru proteste separate sunt aşteptate sâmbătă, 9 iunie 2018. Locul şi intervalul orar în care vor fi acestea se suprapune într-o oarecare măsură şi se aşteaptă un număr mare de participanţi. Se estimează că traficul pietonal şi cel al autovehiculelor în aceste zone va fi afectat în mod negativ", notează instituţia, care a enumerat evenimentele zilei

De asemenea, Ambasada SUA la Bucureşti îşi sfătuieşte personalul să evite mulţimile agresive sau agitate şi să rămână constant în stare de alertă, atent la evenimentele din jur.

Mai mult, li ce solicită să găsească rute alternative, să îi planifice programul în concordanţă şi să păstreze în minte o cale de ieşire în cazul deplasării prin zone aglomerate a să evite rănirea în caz de incidente şi, prin înregistrarea în Smart Traveller Eurollment Program, vor primi informaţii de securizate actualizate.

Menţionăm că protestul PSD de diseară este extrem de controversat şi se aşteaptă apariţia instigatorilor.

376
Tagurile:
Ambasada SUA, alertă, manifestații, SUA, București
Tematic
Ultima oră! Accident în Bulgaria, autocar cu români - Ambasada, în alertă!
Scandal la Berlin: se cere expulzarea ambasadorului SUA
Ultima oră: Declarație surprinzătoare și ciudată a Ambasadei SUA în cazul CCR - Kovesi
Noua ambasadă SUA, acolo unde au zburdat fotbaliștii și au exultat microbiștii?
„Am scris negru pe alb: de rechemare de la post a ambasadorului Hans G. Klemm”

Загрузка...