Claudiu Manda

Claudiu Manda - cea mai înfricoșătoare dezvăluire, orice cetățean e vizat!

2421
(reînnoit 22:24 31.05.2018)
După prezentarea acestor date de către Claudiu Manda, devine obligatorie o explicație a SRI! Totuși, majoritatea populației active a fost afectată!

BUCUREȘTI, 31 mai — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Precis în exprimare și bine documentat, așa cum a obișnuit presa de când a devenit președinte al Comisiei SRI, senatorul Claudiu Manda a făcut acum puțin timp o declarație șocantă, poate cel mai sinistru adevăr al ultimilor ani: majoritatea populației active a fost interceptată de serviciile românești!

Iată câteva dintre afirmațiile furnizate de Claudiu Manda — bazate și pe calculele Comisiei de control a activității SRI.

În primul rând, din 2004, după ce oamenii SUA, mai precis CIA se instalează în România, se dă o decizie a CSAT — nu o lege pentru "obținerea mandatelor de securitate națională".

Între 2002 și 2016 SRI "a devenit organismul național de interceptare" — probabil cu referire la transformarea în CSAT a "corupției" în problemă de "Siguranță națională" și extinderea punerii în aplicare a mandatelor de interceptare, completăm noi.

"Restrângerea drepturilor și libertăților cetățenilor prevăzute de Constituție a fost făcută la scară largă", a declarat Claudiu Manda, precizând că "Față de anul 2005, când a intrat în vigoare această lege (decizie CSAT?), avem o creștere de trei ori a mandatelor de interceptare a comunicațiilor".

De asemenea, în anul 2014 avem 44.000 de mandate de supraveghere tehnică, a completat senatorul.

Și acum urmează afirmația absolut șocantă, "din calculele Comisiei":

„Putem spune că în perioada 2004-2016 au fost interceptate peste șase milioane de persoane", a spus senatorul Manda, "mi se pare niște cifre extraordinar de mari, nu putem să le comentăm noi la Comisie, însă credem că e prea mult, în contextul în care populația activă a României este de nouă milioane de oameni".

Într-adevăr, cifrele sunt colosale — și ar trebui completat, cu rezultate… invers proporționale! Cel puțin în privința corupției, după cum afirmă #REZIST, Kovesi, Iohannis, ambasadori, oficiali europeni și SUA, jurnaliști și mulți alți "luptători anticorupție".

Dar iată, în final, și o completare: "Cel mai lung mandat de interceptare îl regăsim în dosarul Strutinsky, care a fost interceptat aproape șase ani", a mai spus Manda, completând cu încă o dată incredibilă — în cazul Tăriceanu au fost interceptate… 80 de persoane!

Reamintim că președintele Senatului a fost urmărit pentru „mărturie mincinoasă", fiind achitat de instanța de fond.

Cu siguranță, aceste date merită comentate, dar mai ales constat un adevăr pe care l-am menționat la început: nebunia interceptărilor se suprapune peste "parteneriatul strategic" și intrării în NATO. Ca și crearea "Statului paralel", de altfel… 

Oricum, după prezentarea acestor date, devine obligatorie o explicație a SRI – mai ales că vizează o perioadă lungă – în mare parte sub conducerea actualului ambasador la Washington, George Maior, și a generalului Florian Coldea, amândoi multi-medaliați la nivel de NATO și nu numai.

2421
Tagurile:
proporții, dezvăluire, interceptări, Claudiu Manda, România
Tematic
Laura Kovesi are de acum posibilități de interceptare de nivel mondial
"Coldea vindea la piață, acum interceptează convorbiri cu sateliții NATO"
Comisia SRI recunoaște: "Da, e vorba de un grup de ziariști care acționează la comandă"
Ultima oră: a apărut protocolul secret SRI - CSM: sunt două probleme majore!
Lovitura Comisiei SRI: se confirmă oficial legătura Bruxelles-ului cu "statul paralel"

Загрузка...