Laura Codruța Kovesi

Ofițer de informații - ”Atenție, Kovesi se pregătește de un război intern”

4749
(reînnoit 16:05 30.05.2018)
Acum se petrece acțiunea anunțată în timpul nopții de colonelul Daniel Dragomir - "A venit vremea ca uneltele să platească și să răspundă pentru faptele lor"

BUCUREȘTI, 30 mai — Sputnik, Evan Răutu. În chiar ziua marii sentințe a Curții Constituționale, colonelul Daniel Dragomir a întreprins o acțiune surpriză — și nu oricum, ci pe cale oficială.

"Începe bătălia finală", transmitea Dragomir azi noapte, înștiințându-ne că azi, la orele 10, va merge la Parchetul General! "Voi depune o plângere împotriva celor care au arestat și distrus România în ultimii ani", scria Dragomir pe Facebook.

Și ofițerul de informații s-a ținut de cuvânt dar… Cine sunt cei vizați de plângere? Dragomir este destul de criptic: "liderii statului mafiot", dar și "cei care au trădat România și i-au abuzat pe proprii concetățeni".

Dintre cei menționați în plângere, Dragomir a dezvăluit la Antena 3 numele Laurei Kovesi.

După decizia CCR, Dragomir a făcut o declarație șocantă: "Laura Kovesi se va lega de scaun, va încerca să nu plece din funcție".

"Laura Kovesi se pregătește de un război intern", a afirmat Dragomir, făcând evident referire la dosarele grele aflate în lucru. Dar, probabil, și la intervențiile "statului paralel".

4749
Tematic
Surse: "Iohannis nu o va revoca pe Kovesi - e șansa pe care o așteaptă, iată ce va urma"
CCR a admis solicitarea pentru revocarea Laurei Kovesi - decizia de la toaletă!
A sosit ziua cea mare pentru Kovesi - azi noapte au început presiuni pe linia UE
Tăriceanu - soluție de mare maestru! Adevărata închidere a "Statului paralel" & Kovesi!
Ciutacu, dezvăluire și promisiune dură pentru omul de bază al lui Kovesi

Загрузка...