Daniel Dragomir

Trădătorii de ţară tremură azi. Dragomir: „Începe bătălia finală!"

1044
Fostul ofiţer SRI va fi prezent astăzi la Parchetul General pentru a lupta contra „uneltelor statului paralel".

BUCUREŞTI, 30 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Se anunţă zi grea pentru cei care au abuzat cetăţenii României. Acesta este anunţul şi, totodată, promisiunea pe care fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii, Daniel Dragomir, a făcut-o încă de aseară tuturor românilor.

Lupta lui Dragomir cu statul paralel continuă, în ciuda celor care încearcă să îi ducă în derizoriu demersul, aşa cum s-a putut observa încă de aseară, când unii au lăsat mesaje destul de zeflemitoare. Culmea este că aceia au fost deja luaţi în colimator de Dragomir, fapt care nu arată decât că… se tem şi, prin urmare, atacă.

Astăzi, la ora 10, fostul ofiţer SRI va merge la Parchetul General pentru a depune o plângere împotriva celor despre care susţine că au arestat şi distrus România în ultimii ani.

„Împotriva liderilor statului mafiot. Împotriva celor care au trădat România şi i-au abuzat pe propriii cetăţeni. A venit vremea ca uneltele statului paralel să plătească şi să răspundă pentru faptele lor", a scris Dragomir pe blogul România 3.0.

Din informaţiile noastre, astăzi, procurorii vor primi date noi despre Florian Coldea, fost prim adjunct al SRI, Laura Codruţa Kovesi, şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, George Maior, ambasador al României la Washington, generalul Dumitru Dumbravă, fost şef al Direcţiei Juridice din cadrul Serviciului Român de Informaţii. Lista nu este exhaustivă.

Vom reveni cu detalii.

1044
Tagurile:
protagoniști, statul paralel, plângeri, Parchetul General, Daniel Dragomir, România
Tematic
Tăriceanu - soluție de mare maestru! Adevărata închidere a "Statului paralel" & Kovesi!
Dezvăluiri: Statul paralel din România a fost o anexă a statului paralel din SUA
Lovitura Comisiei SRI: se confirmă oficial legătura Bruxelles-ului cu "statul paralel"
Statul paralel, lovitură teribilă - o senatoare controversată a păcălit PSD!
Șoc pentru presă: 19 ziariști ”sub acoperire” denunțați de colonelul SRI Dragomir
Dragomir: „Problema nu este de colonie sau că vine X sau Y”
Dragomir: “Aceste ingerinţe depăşesc o limită a suportabilităţii”

Загрузка...