Tudor Chirilă

Exploziv! Tudor Chirilă, pregătit de liberali pentru marea candidatură?

2954
(reînnoit 16:20 04.06.2018)
Surse bine informate spun că artistul ar urma să fie propunerea partidului pentru Primăria Generală a Capitalei, dar răspunsul acestuia este surprinzător.

BUCUREŞTI, 19 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Cunoscutul artist Tudor Chirilă neagă că ar fi purtat discuţii cu reprezentanţi ai Partidului Naţional Liberal, după ce, pe surse, au apărut informaţii potrivit cărora acesta ar putea candida pentru funcţia de primar general.

Potrivit unor surse din conducerea PNL, liberalii au purtat discuţii cu oameni din afara partidului pentru funcţia de edil al municipiului Bucureşti. Un alt posibil candidat avut în vedere este tot un susţinător al protestelor #rezist, fostul preşedinte al Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, care a candidat, deja, fără succes, pentru această funcţie.

„Nu au existat şi nu vor exista discuţii cu PNL pe care îl consider la fel de toxic ca PSD şi ALDE, pentru nici o funcţie publică sau candidatură. Nu sunt interesat de nici o formă de colaborare cu mafia politică din România reprezentată de aceste trei mari partide şi micii lor sateliţi", a precizat Chirilă pentru Realitatea TV.

Tudor Chirilă este cunoscut pentru acţiunile sale la protestele din stradă, dar şi pentru poziţiile sale de susţinere a minorităţilor sexuale şi a imigraţiei.

Rezistentul Chirilă, în abisala sa gândire de timp minte deschisă — şi deschiderile astea sunt periculoase dacă nu sunt orientate corespunzător — a emis cugetări despre cât de răi şi înapoiaţi sunt românii care refuză căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi refugiaţii imigranţi ilegali.

2954
Tagurile:
rezist, primar, alegeri, Candidat, Uniunea Salvaţi România, Partidului Naţional Liberal, PNL, Tudor Chirilă, Nicușor Dan, București
Tematic
S-a aflat! Vedetele din România cu cele mai mari salarii! Cât ia Tudor Chirilă
Tudor Chirilă, mesaj furibund pe Facebook. Cere mobilizare generală
Tudor Chirilă pledează pentru valorile europene - homosexuali și migrație
Reacție fermă Pro TV - delimitare de "opiniile politice ale lui Tudor Chirilă"
Tudor Chirilă, fără replică în fața unui jurnalist cu întrebări la obiect
Mircea Badea șterge pe jos cu Tudor Chirilă și manifestanții din Piață!
Tudor Chirilă, făcut praf cu propriile arme, răspunde violent
(VIDEO) Tudor Chirilă, fără loc în avion pentru că nu a făcut check-in on-line
(VIDEO) Acum: Tudor Chirilă așteaptă în ploaie în Piața Victoriei
Tudor Chirilă îi dă lui Dragnea peste nas cu... Bombonica
Tudor Chirilă – eroare din incultură politică
Tudor Chirilă: "Drogatule, limbajul de rahat şi calomnia"

Загрузка...