Claudiu Manda

Comisia SRI recunoaște: "Da, e vorba de un grup de ziariști care acționează la comandă"

1831
(reînnoit 18:49 16.05.2018)
Claudiu Manda a vorbit de jurnaliști care ar primi "ținte de atacat" din partea SRI dar și mesajele de transmis. "Există cineva care ar putea da detalii mai multe"

BUCUREȘTI, 16 mai — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Declarație fără echivoc a senatorului Claudiu Manda după audierea de azi a colonelului Daniel Dragomir. Președintele Comisiei de Control a SRI a recunoscut că Dragomir a furnizat Comisiei o listă cu "un grup de 9 jurnaliști care acționează la comanda generalului SRI, Dumitru Dumbravă".

"Este un grup de 9 jurnaliști, de la site-uri, televiziuni sau presă scrisă, care sunt în strânsă legătură cu domnul general Dumbravă", spus Manda. "De asemenea, a dat exemplul unui jurnalist care este în strânsă legătură cu un ofițer SRI".

Senatorul Manda a explicat și modul de lucru — și anume că jurnaliștii ar primi "ținte de atacat" din partea (unor persoane din) SRI dar și mesajele pe care ar trebui să le transmită.

Mai mult, șeful Comisiei SRI a spus că Dragomir a nominalizat și o persoană care ar putea oferi parlamentarilor "mai multe detalii", fiind din anturajul SRI.

Dragomir a prezentat numele a patru trusturi de presă — on line și televiziune — care "sunt sprijinite de SRI". Deasemenea a nominalizat patru jurnaliști "care sunt angajați la o televiziune", jurnaliști care ar fi prea bine plătiți, "ar avea contracte foarte mari, în raport cu prestația lor".

1831
Tagurile:
confirmare, ziariști ”sub acoperire, Comisia de Control a SRI, Claudiu Manda, România
Tematic
Colonelul Dragomir: "Dau listele cu ofițeri acoperiți din ANAF care au distrus firme"
Dragomir: “Aceste ingerinţe depăşesc o limită a suportabilităţii”

Загрузка...