Daniel Dragomir

Dezvăluiri: Statul paralel din România a fost o anexă a statului paralel din SUA

833
Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, cunoscut ca un om care a devoalat, de-a lungul timpului, „caracatiţa" din interiorul mai multor structuri ale statului român, arată implicarea lui Soros în România.

BUCUREŞTI, 8 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Apar noi elemente ce completează tabloului entităţii numită „stat paralel".

Este vorba despre faptul că, în iunie 2011, procurorul general al Statelor Unite ale Americii a înfiinţat în cadrul Departamentului de Justiţie (DOJ) o unitate specială. Aceasta purta numele de „Kleptocracy Unit" şi era, în fapt, o structură globală de luptă împotriva corupţiei.

„Din informaţiile mele, apar din ce în ce mai multe elemente care arată că această structură a „primit" teme şi ţinte direct de la organizaţiile lui George Soros", a scris fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir pe blogul România3.0.

Ţintele erau din mai multe state ale lumii şi ies la lumină, spune fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii, tot mai multe indicii că Direcţia Naţională Anticorupţie a lucrat cu DOJ în mai multe dosare şi „a conspirat alături de Kleptocracy Unit în interesul lui George Soros".

Mai mult, Dragomir susţine că, până se mişcă Parlamentul României împreună cu Comisiile de control, până ce Coaliţia de guvernare va lua măsurile care se impun, o comisie a Congresului SUA va demara investigarea implicării ilegale şi abuzive a Kleptocracy Unit, cu probe concrete, într-o serie de dosare de corupţie din întreaga lume.

„Statul paralel din România a fost o anexă a statului paralel din SUA. A venit vremea ca aceste practici abuzive şi ilegale să fie dezvăluite şi investigate", a precizat Dragomir, care promite să continue seria dezvăluirilor despre statul paralel într-un Live pe care îl va face pe Facebook în seara aceasta.

833
Tematic
Colonelul Dragomir: "Dau listele cu ofițeri acoperiți din ANAF care au distrus firme"
Dragomir: „Problema nu este de colonie sau că vine X sau Y”
Dragomir: „Florian Coldea a urât-o pe Alina Bica de moarte"
Dragomir: “Aceste ingerinţe depăşesc o limită a suportabilităţii”
Daniel Dragomir, cocktail exploziv pentru Coldea!
Dragomir: „Daţi copiilor mei tabletele şi calculatoarele cu jocuri înapoi”
Dragomir acuză: „Un text care e scris de oricine, dar nu de Gabi Oprea"

Загрузка...