Răzvan Savaliuc

Savaliuc îl face praf pe Iohannis: "Dosarele de șantaj, e disperat, nu mai poate!"

8460
Răzvan Savaliuc: "E o renunțare la suveranitatea României. Iohannis e disperat! Nu mai poate câștiga al doilea mandat decât cu arma lui Băsescu - cătușele"

BUCUREȘTI, 2 mai — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Imediat după declarația intempestivă a președintelui Iohannis, cunoscutul jurnalist Răzvan Savaliuc a avut o recție foarte dură. Întrebat de jurnalista Oana Stancu-Zamfir despre semnificația ieșirii președintelui, Savaliuc a declarat:

"Iohannis e disperat! Dacă pachetul legilor reformei Justiției ar intra, DNA, pe care-o apără Iohannis, ar trebui să predea la Parchetul General toate dosarele de șantaj asupra magistraților la PG".

Sunt două trei mii de dosare, afirmă Răzvan Savaliuc. Iar implicația este politică, spune Savaliuc.

"Iohannis nu mai poate câștiga al doilea mandat decât cu arma politică a lui Traian Băsescu — cătușele", spune fondatorul publicației "Lumea Justiției".

Pe de altă parte, consideră Savaliuc, sesizarea Comisiei de la Veneția "e o renunțare la suveranitatea României — și anume renunțarea la Curtea Constituțională a României în favoarea unei grupări externe".

De ce a ieșit președintele acum, cu această declarație surprinzătoare, a întrebat Oana Zamfir în direct, la Antena 3.

"Cred că cineva îl împinge de la spate", a răspuns Savaliuc, "Cred că DNA are un dosar în lucru, cu casele, cu soția lui", a mai spus cunoscutul jurnalist de investigații.

8460
Tematic
Război total în Justiție! Savaliuc: "Magistrații declară un adevărat Jihad"
Savaliuc, fără milă cu Iohannis: "E un om rupt de realitate, nu el joacă"
Unic în România: Savaliuc i-a luat banii Laurei Kovesi!
Savaliuc: "Iată dovada "Planului Minerva" de preluare a controlului României"
Dosarul momentului - Mircea Badea: "Iohannis și Kovesi fug laș de Savaliuc"

Загрузка...