Lia Olguța Vasilescu

Olguța îi aruncă provocarea în față lui Iohannis: „Să ştie toată lumea!"

8152
"Prințesa războinică" a Guvernului lansează o provocare la care Klaus Iohannis nu are cum să nu răspundă - în caz contrar se va face de râs.

BUCUREȘTI, 24 apr — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Declarațiile lui Klaus Iohannis de pe șaua bicicletei nu au rămas fără replici — iar cea mai tăioasă și la obiect nu putea veni decât din partea "prințesei războinice" a PSD și a Guvernului — Lia Olguța Vasilescu.

Concret, Ministrul Muncii a ripostat la afirmația lui Iohannis privind "abordările diferite" ale spinoasei problematici a legii salarizării, președintele acuzând străveziu guvernul de ipocrizie.

"Klaus Johannis despre legea salarizării și discuțiile, de la Cotroceni, la care am participat împreuna cu premierul Dăncilă: "E adevărat ca, cel puțin in public, avem abordări diferite"", îl citează Olguța Vasilescu pe Iohannis. "Exact! In discuții private avem aceeași abordare. Nu-i așa, domnule președinte?", îl ironizează apriga politiciană.

Apoi, Lia Olguța Vasilescu îi aruncă lui Klaus Iohannis mănușa, în provoacă deschis, în față:

"De ce nu prezentați Stenograma discuției de la Cotroceni? Sa se vadă exact cât de "diferit" gândim vis-a-vis de solicitările sindicale și de corectitudinea legii…", declară Vasilescu.

Iar în finalul mesajului postat în această noapte pe Facebook, Lia Olguța Vasilescu îl acuză și ea pe Iohannis, la fel de străveziu, de ipocrizie.

"Mă gândesc că, dacă tot ne certați, poate e bine să știe toată lumea cum vorbim public și cum în privat. Unii dintre noi…".

Un mesaj, o provocare, la care Klaus Iohannis nu are cum să nu răspundă — în caz contrar se va face de râs. Dar și dacă publică stenograma discuțiilor cu Oana Vasilescu și Viorica Dăncilă, oare nu se va adeveri ceea ce spune "prințesa războinică" — "cum vorbim public și cum în privat — unii dintre noi"?…

8152
Tagurile:
Klaus Iohannis, Lia Olguţa Vasilescu
Tematic
Lia Olguţa Vasilescu a încins spiritele printre biologi! Află motivul
Dezbatere spumoasă cu Olguța Vasilescu: "Se pare că dobitocul trebuie căutat..."
Olguța Vasilescu îl face praf pe Iohannis: "Nu a îndrăznit în fața mea!"
Demisia Olguței Vasilescu - reacții
Olguța Vasilescu a confirmat: Pensiile speciale vor fi eliminate, irevocabil
Olguța Vasilescu: Anunțul pentru pensionari- când intră în vigoare a 13-a pensie

Загрузка...