Ludovic Orban

Ireal! Ludovic Orban crede „sufrageria lui Oprea” e o bagatelă

183
Declaraţia a fost făcută în direct, la oră de maximă audienţă. A fost sau nu liderul liberal la petreceri cu procurori?

BUCUREŞTI, 16 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. Întâlnirea din 2009 dintre George Maior, Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi acasă la Gabriel Oprea nu are nici o legătură cu alegerile prezidenţiale în urma cărora Traian Băsescu a fost reales preşedinte.

Concluzia îi aparţine liderului Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, care a precizat că acolo erau nişte oameni care se cunoşteau între ei şi au vrut să „trăiască împreună febra alegerilor".

„Nu cred că într-o întâlnire, acasă la cineva, se putea întâmpla ceva legat de alegeri. Sincer vă spun. Faptul că erau împreună nu e ok, dar nu cred că ar fi putut face ceva dintr-o întâlnire privată la cineva acasă", a explicat Orban la Antena 3

Acesta a adăugat că nu a jucat tenis cu nici un ofiţer SRI, nu a fost la nici o petrecere a SRI, nu a cunoscut nici un procuror până în momentul în care nu a fost începută urmărirea penală şi nici nu a căutat vreodată să aibă asemenea relaţii, considerând că fiecare instituţie îşi face treaba ei.

Mai mult, Orban spune că nu a simţit, în 2009, că ar fi intervenit cineva în procesul electoral.

Declaraţia liderului liberal este ruptă de realitate, în contextul în care, anul trecut, Comisia parlamentară de anchetă pentru alegerile din 2009 a decis că aceste alegeri au fost fraudate, în avantajul candidatului Traian Băsescu.

Dacă ne amintim, însă că Orban s-a transformat dintr-un înverşunat adversar al DNA într-un înfocat susţinător al instituţiei, declaraţia de la Antena 3 nu mai pare atât de neaşteptată.

Observăm că întregul discurs al lui Orban este unul cum nu se poate mai neutru. El nu ştie, nu a fost, nu crede.

Este discursul unui om care se teme şi nu al liderului unui partid care vrea să se reorganizeze şi să câştige noi membri.

Dar dosarul de la DNA e mai puternic decât orice, iar Orban demonstrează asta…

183
Tagurile:
Partidului Naţional Liberal, PNL, Gabriel Oprea, Ludovic Orban, România
Tematic
Băsescu, afirmație bombă despre Kovesi și o persoană influentă! Are curaj să continue?
Fostul consilier Sebastian Lăzărioiu, apărare neaşteptată pentru Băsescu
"Adorație față de țoapă" - Mircea Badea, nemilos cu Elena Udrea, Băsescu și Maior

Загрузка...