Laura Vicol

Avocată celebră: „Obosesc când vorbesc, a mai rămas extrem de puţin”

2278
(reînnoit 11:46 09.04.2018)
Laura Vicol, cunoscută pentru poziţiile sale ferme cu privire la abuzurile făcute de Direcţia Naţională Anticorupţie, se pregăteşte de un eveniment major în familie. Despre ce este vorba

BUCUREŞTI, 9 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. O cunoaşte toată ţara de la televizor. S-a făcut remarcată prin felul direct de a spune lucrurilor pe nume. Şi totuşi, postările sale de pe Facebook reuşesc să surprindă de fiecare dată.

Avocata Laura Vicol spune că are o dorinţă pe care şi-o va împlini altădată. Şi anume, să bea un aperol la 30 de grade, pe malul mării.

Nu vă gândiţi că motivul îl constituie vreo decizie a şefei DNA în ceea ce o priveşte, ci un fericit eveniment care se va întâmpla în curând: Laura Vicol va deveni mamă pentru a treia oară. Din acest motiv, ea este nevoită să îşi petreacă marea parte a timpului în casă.

„Nu vă mai spun că mă mişc în reluare şi obosesc când vorbesc, a mai rămas extrem de puţin şi o să fiu fericită la puterea a treia, aşa că toate astea vor rămâne în urmă. În rest, singura parte aiurea când stai numai în casă e că ţi-e foame tot timpul", a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

 

2278
Tagurile:
copil, Gravidă, Însărcinată, Direcția Națională Anticorupție, Laura Vicol, România
Tematic
Laura Vicol: „În ţara mea nimic nu mai este în regulă"
Laura Vicol: „Mi s-a spus să am grijă cum îmi duc copiii acasă”
Laura Vicol: „Suntem toţi nişte idioţi, pentru că…”
Laura Vicol cere desfiinţarea DNA! Atac dur la Kovesi!
Laura Vicol, avocata Alinei Bica, atac dur la conducerea UNBR

Загрузка...