Mircea Badea

Mircea Badea: Cum l-au pus americanii pe Iohannis, rolul decisiv al Elenei Udrea

1888
“Pe finalul mandatului Băsescu, cine a venit la București? Domnul Joe Biden”. Coldea, dându-le țeapă lui Nuți, lui Băselu și lui Ponta… Și lui Ghiță…”

BUCUREȘTI, 1 aprilie —Sputnik, Dragoș Dumitriu. Analiză plină de umor, dar extrem de pertinentă a lui Mircea Badea — cum de a ajuns celebrul general Florian Coldea să-l susțină pe Iohannis și să contribuie decisiv la victoria acestuia.

"E limpede că treaba asta cu Iohannis a început pentru că… totuși… Nuți!", spune surprinzător Mircea Badea, introducând-o pe Elena Udrea ca factor determinant. "Adică Nuți a zis că totuși "cum în belim pe ăsta, că vreau eu să intru în turul 2". Și atunci au zis "Păi da nu-i facem noi un dosar la haules?". Și i-au făcut lui Iohannis dosarul la haules. Au zis ia stai, că-l paradigm pe fraier".

După care însă, la un moment dat, ei dădeau din gură pentru Nuți, dar, de fapt, îl serveau pe Iohannis, afirmă Mircea Badea. În privința lui George Maior, directorul SRI, Mircea Badea spune că "Maior era cu toată lumea…„

"De aia și seamănă nu Ponta — și era nașul lui Ponta", spune Badea. "Ponta… care era strategia lui? "Spun tuturora ce vor să audă — și după aia fac de ce vrea mușchiul meu și-I prostesc pe toți că eu sunt deștept". Doar că nu a fost.

Dar, problema interesantă este cum de a ajuns Coldea să îl susțină pe Iohannis? Mai ales, că, amintește Badea,  "nu prea le convenea când umbla USL-ul să-l pună prim ministru?".

"Eu zic că de la americani", declară Mircea Badea. "Americanii și-au dat seama că Băsescu e ramolit și e mort în fundul "țoapei" — aia era complet paralelă, juca în filmele ei în care era președinte… Deci au zis când e vorba de Nuți, pe Băsescu nu putem conta, că nu e bine…"

Dar, în joc era și candidatul celui mai puternic partid, președintele PSD Victor Ponta. "Americanii au zis "Ponta, nu…"", spune Mircea Badea, care argumentează:

"Americanii s-au prins că spune la toți ce vor să audă și după aia îi fraierește el pe toți…Și așa că au zis, "Bă, totuși Iohannis"…

Aici, în opinia lui Mircea Badea, intră cu adevărat în scenă Florian Coldea — și iată cum expune realizatorul Antna 3 implicarea anericanilor

"I-au zis "bă, "frăți-where", vezi cum te descurci cu ai tăi, ăsta e președintele — cu siguranță națională, cu haules, îl scoți pe ăsta președinte". Ceea ce Coldea a și făcut, dîndu-le țeapă lui Nuți, lui Băselu și lui Ponta, gen… Și lui Ghiță, gen… Altfel nu-mi dau seama cum s-a întâmplat toată manipularea aia cu "vai de mine, nu-i lasă Ponta să voteze pe săracii disaporezi"„.

Este momentul în care intervine și Mihai Gâdea cu o informație foarte importantă.

"Ți-aduci aminte pe finalul mandatului (Băsescu, n.n.), cine a venit la București?", îl întreabă Mihai Gâdea pe Mircea Badea. "Domnul Joe Biden. Și, domnul Joe Biden, când era pe București, vorbind cu Băsescu Traian — era pe finalul finalului, ultimele luni — l-a întrebat, "OK, in Your opinion, cine este cel mai prepared, în condițiile parteneriatului și pentru țară, și pentru NATO"… Și ce crezi că i-a răspuns Băsescu? Udrea!".

Este momentul în care americanii și-au dat seama că Băsescu "e dus" și l-au introdus în joc pe Coldea.

"Da, și au zis aia hai că ăsta-i dus, "Coldea, i-a vino măi băiatule"", a revenit Badea. „Deci pe Udrea nu putea s-o scoată președinte nici Vader însuși — dacă venea Vader cu „Imperiul contraatacă", nu făcea nimic — nici americanii nu sunt Harry Poter".

Iar de când s-a luat această decizie de către americani și a intervenit Coldea, "din momentul ăsta s-au întâmplat niște lucruri, niște arestări… treburi, socoteli… ", a conchis Mihai Gâdea.

Deși pare o poveste spusă în glumă de Mircea Badea, este o analiză extreme de pertinentă și logică a modului în care Klaus Iohannis a ajuns șeful statului român. Rămân și alte întrebări — cum ar fi cea legată de ieșirea din joc a lui Crin Antonescu — dar este  semnificativ faptul că "singura televiziune română parteneră a CNN" analizează direct, clar, imixtiunea SUA. 

Menționăm că analiza lui Mircea Badea a avut loc în cadrul unei ediții a emisiunii Sinteza Zilei de săptămâna aceasta.

1888
Iosefina Pascal

Dezvăluirea NUCLEARĂ a Iosefinei Pascal la care autoritățile NU vor reacționeze!

146
(reînnoit 07:23 19.04.2021)
Jurnalista independentă a continuat ”săpăturile” în datele care dezvăluie confirmă o realitate șocantă, față de care autoritățile NU vor – sau le este teamă! – să reacționeze

BUCUREȘTI, 19 apr – Sputnik. În urmă cu câteva zile, am publicat o anchetă realizată de jurnalista independentă Iosefina Pascal din care rezulta un fapt extrem de grav – o acuzație NUCLEARĂ la adresa lui Iohannis și a celor din jurul său:  

”Iohannis, în dorința de a avea ”Parlamentul său”, are de dat socoteală pentru creșterea mediei de la 4000-5000 de decese pe săptămână în 2019 (când nu era pandemie), la 7000-8000 de decese în 2020, în pandemie”, atrăgea atenția – cu cifre oficiale! – jurnalista.

Și, atenție la aspectul esențial – ”oamenii care au murit în 2020 în luna de campanie electorala NU SUNT SARS-COV-2, SUNT BOLNAVI CRONICI”, scrie Iosefina Pascal, subliniind că în plină campanie electorală ”oamenii mureau pe capete pentru că nu primiseră MEDICAMENTE (au scos medicamentele pentru diabetici, cancer și pentru boli endocrine) și NICI NU MAI AVUSESERĂ ACCES în spitale de aproape un an”.

Și, evident, urmau întrebările, în primul rând ”CINE RĂSPUNDE pentru aceste DECESE?” și ”CUM le EXPLICĂ acești așa-ziși politicieni?”, mai exact cei care au susținut și beneficiat de derularea alegerilor atunci?

În ancheta de săptămâna trecută, jurnalista arăta că la compararea datelor din alte câteva săptămâni ”atât din anul 2020, cât și din aceeași perioadă din 2019”, numărul de decese pe săptămână era ”foarte SIMILAR în ambii ani, nu se vede o creștere MASIVĂ în anul 2020”.

Ei bine, Iosefina Pascal a mers mai departe cu analiza cifrelor deceselor săptămânale în România și a comparat ”decesele (peste 8000 săptămânal) din perioada alegerilor parlamentare din 2020, adică noiembrie - decembrie, cu aceeași perioada din anii 2017, 2018 și 2019”.

Într-adevăr, în anii trecuți – 2017, 2018, 2019 (an cu alegeri!)  - cifrele pentru aceleași săptămâni ale anului sunt între 4000 și 5000 de persoane decedate – vezi tabelele anexate – față de o medie de 8000 în anul în care Iohannis a vrut alegeri în pandemia care a dus la blocarea spitalelor și imposibilitatea intervenției în cazuri acute ale unor afecțiuni grave – sau chiar tratarea unor bolnavi cronici!

”Este ABSOLUT cutremurătoare diferența”, arată cifrele expuse – mai exact în anul de grație al alegerilor,  ”Campania, precampania și perioada post-campanie, au ucis peste TREIZECI DE MII DE ROMÂNI”.

Repet cifra șocantă – 30.000 de români decedați în plus față de anii trecuți!

”CE A CAUZAT ACESTE ZECI DE MII DE DECESE ÎN PLUS FAȚA DE ANII TRECUȚI?”, este întrebarea firească după această NUCLEARĂ!

Mai mult, Iosefina atrage atenția unui aspect colateral – ”nu vi se pare strigător la cer că România este țara cu cele mai multe decese din Uniunea Europeană, conform datelor oficiale?? Și asta nu de azi de ieri. Cât mai dormiți, dragi români?”

146
Tagurile:
Iosefina Pascal

Загрузка...
Dan Chitic

Dan Chitic cere ferm: ”Demiterea Ministrului de Interne!”

120
(reînnoit 07:19 19.04.2021)
Cunoscutul avocat lansează un nou slogan după omorul care a revoltat întreaga Românie: ”Toți criminalii trebuie să plătească!”

BUCUREȘTI, 19 apr – Sputnik. Una dintre cele mai revoltătoare secvențe văzute în România ultimelor decenii, omorul de la Pitești, îl face pe cunoscutul avocat Dan Chitic să adopte faimoasa formulă de solidarizare cu victimele: ”#JeSuisZahariaBarbu”.

Dar, Dan Chitic merge mai departe – cel care se află în fruntea instituției trebuie să răspundă cu funcția! ”Crima de la Pitești impune demiterea Ministrului de Interne, nu doar arestarea imediată a polițiștilor criminali”.

Mai mult, avocatul spune ferm: ”Crima de la Pitești e emblematică pentru regimul abuziv și criminal al Gauleiterului Iohanniss”.

”Criminalii trebuie să plătească!”, spune revoltat Dan Chitic – ”Criminalii de la toate nivelurile! Toți criminalii să plătească!”

Dan Chitic încheie mesajul său cu câteva ”haștaguri” dure: ”Jos Regimul Criminal! Jos Cîțu! Jos Iohannis!”.

”Ofer asistenta Juridică pro bono familiei îndoliate”, anunță în finalul mesajului cunoscutul avocat.

***

Piteșteanul Zaharia Barbu, în vârstă de 63 de ani, a murit în urma unei intervenții brutale a polițiștilor, o acțiune violentă complet nejustificată. Doi dintre polițiștii agresori au fost reținuți de procurori.

120
Tagurile:
Poliţie, demitere, Demisie, ministrul de interne, Dan Chitic

Загрузка...
Vaccinare în România, faza a II-a

Vaccinarea anti COVID la medicul de familie: ce ser e folosit

0
Românii trebuie să știe că, în aproximativ două săptămâni, va debuta vaccinarea anti coronavirus în cabinetele medicilor de familie. Mai exact, imediat după Paștele ortodox, în jurul datei de 4 mai 2021.

BUCUREȘTI, 19 apr – Sputnik. Cetățenii care doresc să se vaccineze împotriva noului coronavirus, dar nu le surâde să aștepte să se programeze pe platformă, pot apela la medicii de familie.

În aproximativ două săptămâni va debuta campania de vaccinare anti coronavirus în cabinetele medicilor de familie, în jurul datei de 4 mai 2021. Serul utilizat va fi cel de la AstraZeneca.

Pentru a vă putea vaccina la medicul de familie trebuie să urmați câțiva pași.

În primul rând, fiindcă înscrierea pe platformă nu mai este necesară, dacă optați pentru această variantă, trebuie să anunțați medicul de familie.

Reacțiile adverse se raportează tot la medicul de familie, iar persoanele imunizate primesc adeverință de vaccinare, informează antena3.ro.

Dozele de vaccin vor ajunge în cabinetele medicilor de familie prin intermediul Direcțiilor de Sănătate Publică. Medicii vor comunica necesarul, iar DSP-ul va livra numărul de doze pentru fiecare cabinet în parte.

De asemenea, vor putea fi folosite doar vaccinuri care pot fi ținute la temperatura de frigider. Serul cu care vor fi imunizați cei care vor dori să se înscrie pe listele medicilor de familie este, în principal, cel de la AstraZeneca, așa cum am menționat anterior. 

De altfel, vaccinarea în cabinetele medicilor de familie a debutat deja în luna aprilie a acestui an, în cadrul unui proiect pilot derulat în județul Timiș. În campanie s-au înscris 50 de medici, din zona metropolitană, care au primit, în total, 5000 de doze de vaccin.

0
Tagurile:
Medici de familie, AstraZeneca, România, Vaccinare
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...