Klaus Iohannis

Analist de top, ipoteză șoc: “Iohannis nu intră în turul 2, candidat surpriză anti-PSD”

1684
(reînnoit 22:19 30.03.2018)
“Dragnea va candida, nu vor fi însă singurii candidați la președinție, eu cred că va mai apărea un candidat anti PSD care va intra în turul doi”

BUCUREȘTI, 30 martie, Sputnik — Evan Răutu. "Există marea posibilitate să apară un candidat surpriză, anti-PSD, care va reuși să intre în turul al doilea al alegerilor prezidențiale", afirmă cunoscutul analist Bogdan Chirieac.

Fondatorul agenției DCNews, cu toate că este convins că președintele în funcție, Klaus Iohannis, va candida și el, pentru un alt mandat la Cotroceni.

"Domnul Klaus Iohannis va candida la președinția României", spune analistul. "Ar fi fost bine pentru România ca el să ajungă președintele Consiliului European, dar după ultimele informații acest lucru nu se va întâmpla", afirmă Chirieac.

În privința PSD, Chirieac apreciază că "nu există emoții că nu va intra în turul doi", chiar dacă ar candida Liviu Dragnea. De fapt, Chirieac chiar crede că Dragnea va fi candidatul PSD, iată și motivele:

„El are un mesaj pozitiv, are tipul de mesaj pe care îl dădea cu ani în urmă Ion Iliescu", spune Chirieac. "Este împăciuitor, echilibrat, vorbește despre majorări, nu intră în polemici dure".

Dar, consideră analistul, nu doar Dragnea și Iohannis vor candida, ci vom avea parte de o surpriză! "Nu vor fi însă singurii candidați la președinție, eu cred că va mai apărea un candidat anti PSD care va intra în turul doi", spune Chirieac.

Dar, ipoteza intersantă, chiar șocantă este… fără Iohannis în turul doi!

"Astăzi, când vorbim, mi-e teamă că președintele Iohannis nu intră în turul doi", spune Chirieac, care ia în calcul și o altă variantă vehiculată — "Mai există și posibilitatea ca domnul Călin Popescu Tăriceanu, în cazul în care reușește să intre în turul doi, să câștige alegerile prezidențiale" a declarat Bogdan Chirieac, preluat de DCNews.

1684
Tagurile:
alegerile prezidențiale, Candidat, PSD, Călin Popescu Tăriceanu, Bogdan Chirieac, Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, românia
Tematic
Șocul zilei: Kovesi a primit ofertă de partid - "Candidat la președinția României"
Dragnea l-a chemat la Parlament pe Isărescu - dar NU are curaj să-l înfrunte direct?
Surpriza de la Bruxelles: Iohannis a dovedit că dorește o înțelegere cu Dragnea
Dragnea, bătălie dură în instanță - se ține tare, nu dă înapoi niciun pas!
Turcan: „Cu permisiunea dlui Dragnea, premierul să le explice românilor"
Iosefina Pascal

Dezvăluirea NUCLEARĂ a Iosefinei Pascal la care autoritățile NU vor reacționeze!

169
(reînnoit 07:23 19.04.2021)
Jurnalista independentă a continuat ”săpăturile” în datele care dezvăluie confirmă o realitate șocantă, față de care autoritățile NU vor – sau le este teamă! – să reacționeze

BUCUREȘTI, 19 apr – Sputnik. În urmă cu câteva zile, am publicat o anchetă realizată de jurnalista independentă Iosefina Pascal din care rezulta un fapt extrem de grav – o acuzație NUCLEARĂ la adresa lui Iohannis și a celor din jurul său:  

”Iohannis, în dorința de a avea ”Parlamentul său”, are de dat socoteală pentru creșterea mediei de la 4000-5000 de decese pe săptămână în 2019 (când nu era pandemie), la 7000-8000 de decese în 2020, în pandemie”, atrăgea atenția – cu cifre oficiale! – jurnalista.

Și, atenție la aspectul esențial – ”oamenii care au murit în 2020 în luna de campanie electorala NU SUNT SARS-COV-2, SUNT BOLNAVI CRONICI”, scrie Iosefina Pascal, subliniind că în plină campanie electorală ”oamenii mureau pe capete pentru că nu primiseră MEDICAMENTE (au scos medicamentele pentru diabetici, cancer și pentru boli endocrine) și NICI NU MAI AVUSESERĂ ACCES în spitale de aproape un an”.

Și, evident, urmau întrebările, în primul rând ”CINE RĂSPUNDE pentru aceste DECESE?” și ”CUM le EXPLICĂ acești așa-ziși politicieni?”, mai exact cei care au susținut și beneficiat de derularea alegerilor atunci?

În ancheta de săptămâna trecută, jurnalista arăta că la compararea datelor din alte câteva săptămâni ”atât din anul 2020, cât și din aceeași perioadă din 2019”, numărul de decese pe săptămână era ”foarte SIMILAR în ambii ani, nu se vede o creștere MASIVĂ în anul 2020”.

Ei bine, Iosefina Pascal a mers mai departe cu analiza cifrelor deceselor săptămânale în România și a comparat ”decesele (peste 8000 săptămânal) din perioada alegerilor parlamentare din 2020, adică noiembrie - decembrie, cu aceeași perioada din anii 2017, 2018 și 2019”.

Într-adevăr, în anii trecuți – 2017, 2018, 2019 (an cu alegeri!)  - cifrele pentru aceleași săptămâni ale anului sunt între 4000 și 5000 de persoane decedate – vezi tabelele anexate – față de o medie de 8000 în anul în care Iohannis a vrut alegeri în pandemia care a dus la blocarea spitalelor și imposibilitatea intervenției în cazuri acute ale unor afecțiuni grave – sau chiar tratarea unor bolnavi cronici!

”Este ABSOLUT cutremurătoare diferența”, arată cifrele expuse – mai exact în anul de grație al alegerilor,  ”Campania, precampania și perioada post-campanie, au ucis peste TREIZECI DE MII DE ROMÂNI”.

Repet cifra șocantă – 30.000 de români decedați în plus față de anii trecuți!

”CE A CAUZAT ACESTE ZECI DE MII DE DECESE ÎN PLUS FAȚA DE ANII TRECUȚI?”, este întrebarea firească după această NUCLEARĂ!

Mai mult, Iosefina atrage atenția unui aspect colateral – ”nu vi se pare strigător la cer că România este țara cu cele mai multe decese din Uniunea Europeană, conform datelor oficiale?? Și asta nu de azi de ieri. Cât mai dormiți, dragi români?”

169
Tagurile:
Iosefina Pascal

Загрузка...
Dan Chitic

Dan Chitic cere ferm: ”Demiterea Ministrului de Interne!”

141
(reînnoit 07:19 19.04.2021)
Cunoscutul avocat lansează un nou slogan după omorul care a revoltat întreaga Românie: ”Toți criminalii trebuie să plătească!”

BUCUREȘTI, 19 apr – Sputnik. Una dintre cele mai revoltătoare secvențe văzute în România ultimelor decenii, omorul de la Pitești, îl face pe cunoscutul avocat Dan Chitic să adopte faimoasa formulă de solidarizare cu victimele: ”#JeSuisZahariaBarbu”.

Dar, Dan Chitic merge mai departe – cel care se află în fruntea instituției trebuie să răspundă cu funcția! ”Crima de la Pitești impune demiterea Ministrului de Interne, nu doar arestarea imediată a polițiștilor criminali”.

Mai mult, avocatul spune ferm: ”Crima de la Pitești e emblematică pentru regimul abuziv și criminal al Gauleiterului Iohanniss”.

”Criminalii trebuie să plătească!”, spune revoltat Dan Chitic – ”Criminalii de la toate nivelurile! Toți criminalii să plătească!”

Dan Chitic încheie mesajul său cu câteva ”haștaguri” dure: ”Jos Regimul Criminal! Jos Cîțu! Jos Iohannis!”.

”Ofer asistenta Juridică pro bono familiei îndoliate”, anunță în finalul mesajului cunoscutul avocat.

***

Piteșteanul Zaharia Barbu, în vârstă de 63 de ani, a murit în urma unei intervenții brutale a polițiștilor, o acțiune violentă complet nejustificată. Doi dintre polițiștii agresori au fost reținuți de procurori.

141
Tagurile:
Poliţie, demitere, Demisie, ministrul de interne, Dan Chitic

Загрузка...
Vaccinare în România, faza a II-a

Vaccinarea anti COVID la medicul de familie: ce ser e folosit

0
Românii trebuie să știe că, în aproximativ două săptămâni, va debuta vaccinarea anti coronavirus în cabinetele medicilor de familie. Mai exact, imediat după Paștele ortodox, în jurul datei de 4 mai 2021.

BUCUREȘTI, 19 apr – Sputnik. Cetățenii care doresc să se vaccineze împotriva noului coronavirus, dar nu le surâde să aștepte să se programeze pe platformă, pot apela la medicii de familie.

În aproximativ două săptămâni va debuta campania de vaccinare anti coronavirus în cabinetele medicilor de familie, în jurul datei de 4 mai 2021. Serul utilizat va fi cel de la AstraZeneca.

Pentru a vă putea vaccina la medicul de familie trebuie să urmați câțiva pași.

În primul rând, fiindcă înscrierea pe platformă nu mai este necesară, dacă optați pentru această variantă, trebuie să anunțați medicul de familie.

Reacțiile adverse se raportează tot la medicul de familie, iar persoanele imunizate primesc adeverință de vaccinare, informează antena3.ro.

Dozele de vaccin vor ajunge în cabinetele medicilor de familie prin intermediul Direcțiilor de Sănătate Publică. Medicii vor comunica necesarul, iar DSP-ul va livra numărul de doze pentru fiecare cabinet în parte.

De asemenea, vor putea fi folosite doar vaccinuri care pot fi ținute la temperatura de frigider. Serul cu care vor fi imunizați cei care vor dori să se înscrie pe listele medicilor de familie este, în principal, cel de la AstraZeneca, așa cum am menționat anterior. 

De altfel, vaccinarea în cabinetele medicilor de familie a debutat deja în luna aprilie a acestui an, în cadrul unui proiect pilot derulat în județul Timiș. În campanie s-au înscris 50 de medici, din zona metropolitană, care au primit, în total, 5000 de doze de vaccin.

0
Tagurile:
Medici de familie, AstraZeneca, România, Vaccinare
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...