Daniel Dragomir

Dragomir: “Aceste ingerinţe depăşesc o limită a suportabilităţii”

254
Gestul făcut de premierul Dăncilă de a trimite o scrisoare preşedintelui Comisiei Europene, apreciat de fostul ofiţer SRI. Ce spune despre culoarul folosit de Băsescu

BUCUREŞTI, 22 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Subiectul fierbinte al zilei, scrisoarea trimisă de premierul Dăncilă la Bruxelles, nu a rămas fără ecou. O reacţie vine din partea fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir care, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Sputnik şi care va fi publicat în curând pe pagina noastră de Facebook, apreciază demersul premierului.

Acesta spune că premierul Dăncilă a adresat scrisoarea pentru a lămuri care este rolul şi care este treaba Comisiei Europene în politica internă, mai ales pe un subiect aşa de sensibil cum este cel al justiţiei sau cum este al implicării în dosare penale aflate pe rolul unor instanţe sau e rolul unor activităţi de urmărire penală.

Fostul ofiţer SRI susţine, cu fermitate, că suntem o naţiune suverană şi critică dur amestecul Comisiei Europene în treburile interne.

„Mie mi se pare că aceste ingerinţe depăşesc cadrul normal, democratic al Uniunii Europene şi depăşesc inclusiv o anumită limită a suportabilităţii. Suntem, totuşi, o naţiune suverană care ar trebui să-şi conducă destinul în funcţie de votul popular şi nu în funcţie de ordinele primite de la un comisar sau altul".

A rezolvat sau nu Traian Băsescu culoarul de la Bruxelles, pentru a rezolva chestiuni politice cu adversarii săi, aşa cum afirmă Adrian Năstase?

„Sunt tot mai multe evidenţe — şi nu numai recente — care arată că nu numai Traian Băsescu, dar şi alţi politicieni din România mergeau atât la Bruxelles, dar şi în alte capitale. Să ne amintim perioada referendumului din 2012 şi prezenţa secretarului de stat american care a venit în România să impună un punct de vedere, din nou, pe baza acestor conexiuni şi legături", a precizat Dragomir.

Seria afirmaţiilor puternice făcute de Dragomir nu se opreşte aici. Nici la acest material, nici la acest interviu. Ce planuri are, ce spune despre miile de procurori din România sau despre faptul că am fi sau nu o colonie veţi afla în curând.

254
Tagurile:
scrisoare, Comisia Europeana, SRI, Daniel Dragomir, Bruxelles, București, România
Tematic
Dăncilă, mai periculoasă decât Polonia și Ungaria - poate compromite Bruxelles-ul
Provocată și acuzată de Adrian Năstase, Comisia Europeană se face de rușine

Загрузка...