Elena Udrea

Efect neaşteptat: Dezvăluirile lui Ghiţă au transformat-o pe Udrea în martir

395
(reînnoit 11:22 16.03.2018)
Afirmaţiile de aseară ale fugarului Sebastian Ghiţă au efecte neaşteptate. Blonda lui Băsescu, prezentă în dezvăluirile acestuia, capătă proporţiile unui adevărat mucenic.

BUCUREŞTI, 16 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Seria dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă continuă cu prezentarea unei discuţii purtată de acesta cu şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, despre Elena Udrea. Ghiţă spune că şefa DNA i-ar fi atras atenţia că, dacă îl mai prinde că mai vorbeşte cu Udrea, îl arestează.

Dincolo de infantilismul acestei ameninţări, se desprinde un alt aspect. Şi anume, transformarea-voită sau nu — a blondei lui Băsescu într-un martir, într-o victimă.

Ghiţă a spus că şefa DNA a venit nervoasă, „asculta telefoanele prin Bucureşti" şi i-a zis că îl arestează dacă se mai vede cu Udrea. Acesta a adăugat că, în tot acest timp, se uita „aşa, prost, la ea".

Udrea scrie, pe pagina sa de Facebook, că este halucinanat episodul Ghiţă-Laura Codruţa Kovesi şi că oamenii erau arestaţi fiindcă vorbeau cu ea.

„Deci oamenii erau arestaţi nu pentru că făcuseră ceva ilegal, ci pentru că vorbeau cu mine!" a scris Udrea, punând şi trei semne de exclamaţie, ca să înţeleagă orice om care intră pe pagina sa cât de serioasă era treaba şi cât de răi erau unii, în speţă Kovesi, cu ea. 

395
Tagurile:
Martir, Dezvăluiri, Sebastian Ghiță, Elena Udrea
Tematic
Noaptea minții: presiuni să nu se difuzeze caseta cu Ghiță pe posturi naționale
Ghiță, care firme străine te-au scos din joc cu mâna lui Kovesi?
Ciutacu - despre Ghiță, măcelul și "poza în care n-au mai încăput inocenții"
Surpriză: Ghiță nu minte - Belgia și un mega proiect "evaporat" la Gara de Nord
Premieră informativă: Coldea și Sebi Ghiță vorbesc unul imediat după altul!

Загрузка...