Sebastian Ghiță

Tudorel Toader, detalii „la cald" despre extrădarea lui Sebastian Ghiţă

397
Când va merge ministrul Justiţiei în Serbia şi ce discuție nu va putea fi evitată cu omologul său de la Belgrad.

BUCUREŞTI, 12 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. În cursul acestei dimineţi, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a dat detalii referitoare la extrădarea lui Sebastian Ghiţă, aflat, la ora actuală, în Serbia. Tudorel Toader a anunţat că va trimite noi documente la Belgrad.

Toader a dezvăluit că documentele solicitate se refereau la natura şi la conţinutul faptelor săvârşite, mai exact, la modul în care se desfăşura activitatea infracţională, pentru că, a subliniat ministrul Justiţiei, „este şi condiţia aceea a dublei incriminări".

„Judecătorii din Serbia au solicitat suplimentar referiri cu privire la natura, conţinutul, modul de desfăşurare a activităţii infracţionale. Documentele au ajuns la Ministerul Justiţiei săptămâna trecută", a declarat Tudorel Toader, citat de stiripesurse.ro.

Acesta a precizat că instituţia pe care o conduce a solicitat Curţii de Apel Ploieşti o serie de informaţii, pe care le-a primit, iar astăzi urmează să primească de la aceeaşi instituţie originalul documentelor. În momentul în care Ministerul Justiţiei le va primi, le va trimite imediat în Serbia, adăugând că, dacă vor considera necesar să solicite şi altceva vor răspunde imediat.

Ministrul Justiţiei a precizat că, la sfârşitul lunii în curs, va avea o întâlnire cu omologul său sârb, iar o discuţie despre extrădarea lui Sebastian Ghiţă a fost catalogată drept „inevitabilă".

397
Tagurile:
Extrădare, Sebastian Ghiță, Toader Tudorel, Serbia, România
Tematic
Știrea zilei: Sebastian Ghiță profită și o lovește pe Kovesi - e oficial!
Celebrul Daniel Ghiță, la protest contra Pieței! Vrea răspundere totală! (Video)
"Moscova" a avut dreptate în cazul Sebastian Ghiță
Băsescu – panică față de ce știe Ghiță despre contrabanda cu Serbia
Azil politic pentru Ghiță - există toate motivele
Toader, ovaționat la scenă deschisă - moment bine speculat de Tăriceanu
Tudorel Toader îl pune la punct pe Klaus Iohannis. Preşedintele, descoperit

Загрузка...