Generalul Florian Coldea

Răceala generalului Florian Coldea, subiect de glume

296
Din pricina bolii, acesta va fi audiat săptămâna viitoare. Ce spune fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir despre subiect

BUCUREŞTI, 6 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Generalul Florian Coldea nu se va mai prezenta astăzi la audieri, acesta invocând faptul că este răcit. Audierea sa urma după dezvăluirile făcute de George Maior, în Comisia de Control a SRI, care au stârnit adevărate furtuni.

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir nu crede, însă, în motivul invocat de Florian Coldea, aşa că scrie un comentariu extrem de acid la adresa acestuia pe pagina sa de Facebook. Scurt şi usturător, aşa se poate caracteriza mesajul lui Dragomir pentru Coldea, despre care spune că e pregătit să înfrunte orice duşman, în schimb, cu răceala… e mai greu.

„Pregătirea specială anti-teroristă îşi pune cuvântul, omul e pregătit să înfrunte orice duşman: spionii, teroriştii (ucigaşi/sinucigaşi — cum scria prin hârtii, că vorba aia, niciodată nu poţi fi sigur), criminalii organizaţi, corupţii şi penalii. Cu răceala…mai greu", a scris Dragomir, care a adăugat #numaimintiti şi #racealapriori.

Nu este pentru prima dată când Dragomir îl ia peste picior pe Coldea, într-unul din mesajele anterioare acesta spunând chiar că ar dori să se acrediteze ca jurnalist pentru a-i putea adresa azi doar două întrebări fostului prim adjunct al SRI.

296
Tagurile:
răcit, SRI, Facebook, Daniel Dragomir, George Maior, Florian Coldea, România
Tematic
Eveniment decisiv: confruntare Liviu Dragnea - Florian Coldea
Andronic, despre decizia CCR: „Sunt două forţe, una face curat în grajdurile lui Coldea"
Celebru fugar despre cât de puternici sunt Coldea, Kovesi, Iohannis
Coldea, investigat de FBI pentru furtul din fonduri operative
Se prăbuşeşte sistemul construit de Florian Coldea?

Загрузка...