Monica Macovei

Celebru avocat: "Macovei ar trebui arestată, Comisarul european - o imbecilă!"

7364
(reînnoit 16:46 10.02.2018)
"Macovei, procuroarea bestie, Pentru Jourova ar fi oportună și o Plângere penală, pentru abuz în serviciu, după legea română ar trebui să fie arestată preventive"

BUCUREȘTI, 10 feb — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "Monica Macovei, procuroarea bestie — care lovea oamenii în timpul anchetei, care a executat oameni în numele Partidului Comunist" — sunt cuvintele folosite de celebrul avocat Aurelian Pavelescu, președinte al PNȚCD, într-un comentariu pe Facebook. 

Reputatul avocat are cuvinte grele și pentru Comisarul European pe Justiție, Vera Jourova, cea care a susținut controversata inițiativă a Monicăi Macovei și a condus "tentative de execuție" a România, așa cum a fost descrisă dezbaterea de la Strasbourg de unii comentatori.

"Dezastru pentru Monica Macovei și acoliții ei, sorosistii din Parlamentul European, în frunte cu o imbecilă: Comisarul pentru Justiție, Vera Jurova, o cehoaică bolșevică, fără studii de drept — potrivit informațiilor publice!"

În opinia avocatului Pavelescu, la Strasbourg a acționat un "grup de asalt anti-românesc condus de ani de zile de Monica Macovei". Nivelul discursurilor acestui "comando anti-național și anti-european" a fost " pachetul sloganurilor furat de la #Rezist!", consideră avocatul.

"Niciun argument de fond privind restrângerea independenței justiției", atrage atenția Pavelescu. "Niciun cuvânt despre protocoalele dintre SRI și DNA — nelegale în niciun stat european —, care au transformat justiția în poliție politica! Niciun cuvânt despre sutele de mii de interceptări din motive de terorism, pentru controlul în bloc al populației, mai rău decât pe timpul lui Ceaușescu!".

Pavelescu este revoltat că nu s-a spus nimic despre "miile de cauze pierdute de România în fața CEDO și milioanele de euro plătite de stat pentru despăgubiri", un fapt extreme de grav, fără îndoială.

"Niciun cuvânt despre probele falsificate de procurori și judecători! Niciun cuvânt despre miile de romani aruncați pe nedrept în pușcarii, mulți fiind, ulterior, achitați de instanțe! Niciun cuvânt despre SIPA și faptul că Monica Macovei a furat documente secrete pentru șantajarea adversarilor politici si a magistratilor, pentru care ar trebui arestată!"

Și pentru Comisarul European Jourova, avocatul roman ar aplica același tratament: "Plângere penală, pentru abuz în serviciu, arestată preventiv "după legea română"… adică după legile și procedura impuse de Macovei!

"Vera Jurova trebuie să plece! Este nevoie de o moțiune care să o elimine din fruntea Comisiei! Pentru inițiativa ei ar fi oportună și o Plângere penală, pentru ABUZ IN SERVICIU: după legea română ar trebui să fie arestată preventiv, date fiind uriașele prejudicii economice aduse României prin acțiunea sa! Să probeze ce-a spus sau LA PUȘCĂRIE! Dar nu oriunde, ci cu vreo 40 de femei in camera, dupa ritualicul popas cu sobolanii la arestul Central!".

Vera Jourova a fost "transformată în sac de box de cei care i-au cerut explicații, care au acuzat-o că este complice la acțiunile statului paralel din România", descrie Aurelian Pavelescu derularea evenimentului. A reușit să facă de râs instituția pe care o conduce, e concluzia reputatului avocat. "Nu merita decât huiduieli!".

Articolul lui Pavelescu a stârnit numeroase comentarii, unele dintre ele insinuante. "A.Pavelescu,vedeți că vă cad rublele din buzunar!", a scris un oarecare Victor Popescu. Reacția avocatului a fost nimicitoare.

"Atâta vă duce mintea? Rușii au pus-o pe Macovei să fure din arhiva SIPA documente secrete? Pentru ea nu este infracțiune? Ea nu e cu rușii, fiind procuroare comunistă? Puneți-o în ramă, este și foarte frumoasă".

Concuzia asupra acestui gen de acuzație a tras-o cunoscutul ofițer SRI Daniel Dragomir, care i-a transmis lui Aurelian Paveescu: "Domnul meu, când argumentele mor, apar rușii".

7364
Tagurile:
critici dure, grup de asalt anti-românesc, Vera Jourova, Aurelian Pavelescu, Monica Macovei, România
Tematic
Au răsturnat la Strasbourg planurile contra României - iată ce au de spus!
Macovei primește o nouă lovitură - chiar în fieful ei, la Bruxelles!
Macovei, ridicol total în Parlamentul European - o imită pe Viorica Dăncilă!
Știrea zilei: Macovei, atacată de Pleșoianu chiar în Parlamentul European
Mesaj din China: Macovei şi-a pierdut minţile, Europa - eșafod al României
Macovei și Oana Pellea fac expoziție #Rezist la Parlamentul European

Загрузка...