Tudorel Toader

Tudorel Toader în dificultate - "e nevoie de timp pentru trepădușii din ministere"

744
(reînnoit 09:36 06.02.2018)
Ministrul Justiției, pus în dificultate de o promisiune și de activitatea subosdonaților săi - revine hotărât azi în țară

BUCUREȘTI, 6 feb — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Ieri am difuzat o știre pe baza unui scurt dialog în ministrul Justiției, Tudorel Toader, și un cititor care i-a pus o problemă de maximă actualitate.

"În ce stadiu se află azi acțiunile întreprinse (dacă există) de ministerul pe care-l păstoriți în vederea extrădării următorilor: Alexander Adamescu, Puiu Popoviciu, Sebastian Ghiță, Radu Mazăre, Alina Bica, Marko Attila, Elan Schwartzenberg și Codruț Marta", întreba cititorul Vali Vasilescu.

Iar cititorul îi face o propunere concretă ministrului: "Puteti face o sinteză pentru fiecare caz în parte și să o publicați măcar aici dacă nu pe pagina oficială a MJ?"

"Da", a răspuns sec ministrul "luni!".

Ei bine, aseară, pe la ora 21, ministrul a revenit, arătând… de ce nu s-a putut ține de promisiune.

"Da — am dat în lucru respectiva informare — văd că nu este gata!", scris ministrul, completând imediat — "Sunt la Strasbourg — revin mâine!!!".

Din cele trei semne de exclamare înțelegem că ministrul revine decis să pună în ordine situația. Vali Vasilescu e însă… înțelegător cu ministrul.

"E de înțeles", spune cititorul, "E nevoie de timp pentru trepădușii din ministere pentru a formula o informare astfel încât să nu spună nimic și să-și mascheze incompetența. E la fel în orice minister nu doar la dv".

Urmărim și azi ceea ce se va întâmpla — dacă ministrul Toader se va ține de promisiune.

744
Tagurile:
Toader Tudorel

Загрузка...