Silvian Ionescu

Silvian Ionescu, şah mat la senatorul liberal Daniel Zamfir

404
(reînnoit 22:35 31.01.2018)
Fostul ofiţer al DIE arată legătura dintre Zamfir, furtul de curent electric şi fata politicianului Petre Roman

BUCUREŞTI, 31 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Scandalul din PNL dintre vocalul senator Daniel Zamfir, preşedintele Comisiei Economice, Industrie şi Servicii şi liderul partidului stârneşte reacţii şi dezvăluiri în spaţiul public.

Fostul ofiţer al Direcţiei de Informaţii Externe, Silvian Ionescu, prezintă, pe pagina sa de Facebook, informaţii care îl pun pe Zamfir într-o lumină nefavorabilă. Silvian Ionescu susţine că senatorul liberal avea o relaţie de afaceri cu fiica lui Petre Roman, deţinătoarea unei „case de mode".

În postare, fostul ofiţer o denumeşte „Oana", însă de modă s-a ocupat Catinca Roman, fapt subliniat de un comentator.

„Credeţi că are vreo relevanţă? Probabil cealaltă, aveţi dreptate.", a replicat Ionescu.

Această relaţie se referă la faptul că Zamfir „ştie să apere dreptatea cifrelor de pe vremea când fura curent de la fostul IDEB (Întreprinderea de Distribuţie Electrică Bucureşti) pentru maşinile de cusut ale infantilei creatoare de modă Oana Roman. Care Oana Roman avea o „casă de mode" în sediul PD sector 3 unde până în 2003 Daniel era jupân, că doar era finuţul lui Petre Roman", notează Ionescu.

Continuarea este de-a dreptul halucinantă pentru cineva care nu cunoaşte realităţile româneşti. Fiica fostului premier a luat foc în momentul în care au venit cei de la IDEB să desfiinţeze bypassul contorului şi i-ar fi „scos ochii" ofiţerului DIE cu realizările lui Petre Roman, bărbatul care, în anii 90, zice legenda, ar fi înflăcărat imaginaţia lucrătoarelor de pe platforma industrială APACA.

„Când i-am demontat maşinile de cusut care ocupau tot etajul sediului şi i-am adus pe cei de la IDEB să desfiinţeze bypassul contorului, m-am trezit, ca de obicei, cu o găleată de lături ale presei în capul meu, că, ce, după câte a făcut tati pentru ţara asta, nu poate şi ea să aibă o firmă în sediul partidului? Chiar o fi foc?", îşi aminteşte Silvian Ionescu.

Surprizele nu se opresc aici, fiindcă nici jurnaliştii nu sunt trecuţi cu vederea. Şi aflăm, dacă interesa pe cineva, detalii din trecutul comun al cuplului oficial de astăzi Oana Stancu, devenită Oana Zamfir, jurnalist la Antena 3, în prezent, şi senatorul Daniel Zamfir.

„Cea mai vocală atunci, acum 17 ani, era madam Oana Stancu, actuală Oana Zamfir. Proştii se dă de gol singuri, că aşa e ei", a conchis, ironic, acesta.

404
Tagurile:
replică, dezvăluiri, PNL, Daniel Zamfir, Silvian Ionescu, România
Tematic
Deputat PNL: România nu trebuie să stea la remorca lui Macron
Ingrid Mocanu, atac dur la Tudorel Toader - "Ajunge PNL la putere"
Liviu Pop face KO un deputat PNL!
Un deputat PNL vrea să pună capăt „corectitudinii politice” a CNCD

Загрузка...