Daniel Catalin Zamfir

Război declarat! Un senator devoalează „combinaţiile" lui Ludovic Orban

1022
(reînnoit 21:31 31.01.2018)
Liderul Partidului Naţional Liberal, suspectat că are interese faţă de instituţiile financiar nebancare şi de „băieţii deştepţi". Tensiune uriaşă

BUCUREŞTI, 31 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Senatorul PNL Daniel Zamfir, Preşedinte al Comisiei Economie, Industrie şi Servicii, continuă războiul cu liderul formaţiunii, Ludovic Orban, despre care spune că nu se lasă de „metehnele" care l-au consacrat în PNL.

Zamfir îi bate obrazul lui Orban, susţinând că acesta a dat dovadă de laşitate atunci când i s-a cerut să îşi argumenteze acuzaţiile.

„După ce, în mod ruşinos, ai fugit de un răspuns când te-am întrebat care sunt actele de „deviaţionism" pe care le-am comis în activitatea mea la Comisia Economică, ai început să înroşeşti telefoanele, să le ceri colegilor din Senat să mă schimbe de la comisie", a scris Zamfir pe pagina sa de Facebook. 

Postarea lui Zamfir ar trebui să îl determine pe Ludovic Orban să iasă public şi să răspundă la întrebările senatorului. Sunt lucruri grave, care, vrem nu vrem, sub o formă sau alta, ne afectează pe fiecare dintre noi.

Este vorba despre abuzurile băncilor şi ale IFN-urilor, ca să dau numai două exemple, despre care se crede că ar fi protejate de Orban.

„Ştiu. Te deranjează şi că deranjez interese. Te deranjează că apăr cetăţenii de abuzurile băncilor, IFN-urilor şi ale recuperatorilor? Sau că cer cu obstinenţă ca „băieţii deştepţi" să plătească redevenţele cuvenite Statului?", a precizat senatorul liberal.

Orban ar fi „mumă" şi cu câţiva membrii de partid pe care îi susţine necondiţionat. Unul dintre aceştia este Mihail Neamţu, iar celălalt, Raluca Turcan, pentru care şeful PNL ar suna în disperare ca aceasta să fie aleasă „lider de grup".

„Tu n-ai să înţelegi niciodată că PNL are mare nevoie de un preşedinte cu demnitate şi puţintel curaj, măcar!", i-a transmis Daniel Zamfir.

1022
Tagurile:
devoalare, combinaţii, PNL, Daniel Zamfir, Ludovic Orban, România
Tematic
Ludovic Orban, atitudine grosolană și insulte la adresa PSD
Liviu Pleșoianu îl umple de ridicol pe Ludovic Orban
Ludovic Orban – noul lider al PNL

Загрузка...