French President Emmanuel Macron looks on as he sits in front of a flag of the European Union during an open debate on Europe on October 10, 2017 at the Goethe University in Frankfurt am Main, western Germany

Deputat PNL: România nu trebuie stea la remorca lui Macron

0
(reînnoit 15:14 30.01.2018)
România trebuie să respingă proiectul unui armate europene și a centralizării birocratice a Uniunii Europene și să urmeze “în direcția unei Europe a țărilor suverane și a libertății”, consideră deputatul PNL, Daniel Gheorghe

BUCUREȘTI, 30 ian — Sputnik. Deputatul PNL, Daniel Gheorghe consideră că România trebuie să se opună proiectului unei armate europene și centralismului birocratic socialist, promovat de președintele francez Emmanuel Macron.

"România este obligată să nu stea vreodată la remorca unora precum acest trecător Macron, care bate apa în piua cu armata europeană și centralismul birocratic socialist, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

În opinia lui, România ar trebui "să meargă în direcția unei Europe a țărilor suverane și a libertății".

Mai mult decât atât, Daniel Gheorghe consideră că UE nu trebuie să se substituie NATO și "nici să devină un colhoz globalist ateu și fără nicio rădăcină în moștenirea iudeo-creștină".

"România are datoria de a se lupta pentru o Europă liberă și creștină, precum am moștenit de la cei care s-au jertfit în lupta împotriva totalitarismului!", a scris Daniel Gheorghe.

0
Tagurile:
deputat PNL, NATO, Emmanuel Macron, Daniel Gheorghe, Uniunea Europeană, Franța, România
Tematic
Deputat PNL: adevărata bătălie care se va da în viitorul apropiat
Doi deputați PNL critică imixtiunea SUA în politica internă a României
Deputat PNL: MCV este un instrument de păstrare a României la periferia Europei
Deputat PNL: România să denunțe tratatul de bază cu Ucraina
Deputat PNL: România este tratată de Comisia Europeană ca o țară de mâna a II-a

Загрузка...