Adrian Năstase

Revine Adrian Năstase, viitor președinte? "Nu îmi plac proștii"

1186
„Nu îmi place să mă compar cu cineva, îmi sunt suficient de arogant așa cum sunt”

BUCUREȘTI, 29 ian, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Interviu de excepție acordat de fostul premier și președinte al PSD, prof.univ.dr. Adrian Năstase. Apreciata realizatoare Dana Chera (Grecu) i-a pus problema unei viitoare candidaturi la președinția României. "Poate veți fi viitorul președinte al României", a spus realizatoarea Antena 3.

"Nu "poate" — nu "poate", adică nu voi fi", a replicat tranșant liderul istoric al PSD. "În primul rând, este vorba despre vârstă — mă apropii de 68 de ani".

În 2019, Adrian Năstase nu va avea voie să candideze iar peste încă cinci ani "vom mai avea noi doi ocazii să discutăm despre politică, dar nu despre președinție", i-a spus Năstase Danei Chera.

"Eu nu mai intru în competiții", a replicat AN, care a continuat cu ironia sa specifică "Nu îmi place să mă compar cu cineva, îmi sunt suficient de arogant așa cum sunt".

În privința pretinsei sale "aroganțe", Năstase a avut o replică sinceră: "în primul rând, nu îmi plac proștii".

"Adeseori, pentru că am fost ironic în diverse ocazii, mi s-a spus că sunt arogant", a spus Năstase. "Nu știu dacă asta se numește aroganță"…

În privința celor din jurul său, premierul anului 2000 a răspuns, poate cu un anumit tâlc pentru cei din PSD: "Îmi plac oamenii care muncesc, îmi plac oamenii care au proiecte, care știu să facă echipă".

1186
Tagurile:
Președinte, Antena3, PSD, Adrian Năstase, România
Tematic
Felix Rache a ajuns subiect de bășcălie pentru Adrian Năstase!
Adrian Năstase predă PSD o adevărată lecție de maturitate politică!
Adrian Năstase, implicat de "binevoitori" în mișcarea "anti-Dragnea„
Adrian Năstase – joc abil cu Rogozin
Klaus Iohannis

Urgent: Iohannis îi bagă în ședință pe Orban, Tătaru, Arafat

3
(reînnoit 12:44 25.11.2020)
Ședință la Cotroceni cu premierul și principalii factori de decizie în bătălia cu epidemia – survine după creșterea ratei de infectări, scandalul de la Colentina, problemele legate de vaccin și întrebările medicilor.

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Informație de ultimă oră transmisă de Președinția României – la ora 15 are loc o ”ședință de evaluare”!

© Photo : РФПИ и Центр имени Гамалеи

”Președintele României, Klaus Iohannis, va avea miercuri, 25 noiembrie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 la care vor participa Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat” – se anunță pe pagina Președinției. 

Reamintim că în ultimele zile, România s-a confruntat cu o creștere a ratei de infectare, dar au fost semnalate și cazuri șocante, cum ar fi imaginile de la spitalul Colentina, cu bolnavii plasați pe culoare, în paturi – dau cel cu ”accesul” pe șpagă de la Floreasca. 

În plus, campania de vaccinare ridică probleme – pentru că înșiși doctorii pun întrebări la care autoritățile nu pot răspunde clar.

Acesta este contextul în care președintele Iohannis a convocat ședința de ”evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei”.

3
Tagurile:
Raed Arafat, Nelu Tătaru, Ludovic Orban, Klaus Iohannis

Загрузка...
Maia Sandu și Klaus Iohannis

Maia Sandu a anunțat când Klaus Iohannis va vizita Chișinăul

79
Maia Sandu a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia a anunțat cu cine se va întâlni imediat după inaugurarea sa în funcția de președinte al țării.

CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. Maia Sandu a anunțat că imediat ce va prelua funcția de președinte al țării se va întâlni cu președintele României, Klaus Iohannis.

”Vom organiza vizita oficială a președintelui român la Chișinău”, a declarat Maia Sandu.

Ea se va întâlni ulterior și cu președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski.

Președintele ales a vorbit despre prioritățile sale în timpul mandatului de șef de stat pe care urmează să-l preia în scurt timp.

Liderul PAS susține că a primit mesaje de felicitare din partea liderilor multor țări - din Ucraina, România, Rusia, SUA și alte state.

Maia Sandu susține că va opta pentru o politică externă echilibrată și își dorește relații bune atât cu Vestul, cât și cu Estul

Amintim că în turul doi al alegerilor prezidențiale Maia Sandu, desemnată de Partidul Acțiune și Solidaritate, a obținut 57,75% din voturi, iar Igor Dodon, desemnat de adunarea cetățenilor – 42,25%. În municipiul Chișinău, Maia Sandu a înregistrat un scor de 59,70%, iar Igor Dodon de – 40,30%.

Moldovenii din străinătate au votat în proporție covârșitoare pentru Maia Sandu – aceasta a acumulat 92,86% din voturi. Turul doi al alegerilor prezidențiale din Moldova a avut loc pe 15 noiembrie. Prezența la vot, potrivit CEC, a fost de puțin peste 1,65 milioane de alegători, ceea ce constituie 52,78% din numărul cetățenilor cu drept de vot.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

79
Tagurile:
Întâlnire, Vladimir Zelenski, Inaugurare, Klaus Iohannis, Maia Sandu

Загрузка...