Teodor Meleșcanu

Atac devastator la MAE!

209
Se aduc acuzaţii de proastă organizare a vizitei oficialului nipon. Meleşcanu, „în corzi"

BUCUREŞTI, 17 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi, totodată, realizator al emisiunii „Ambasador România", lansează, pe pagina sa de socializare, un atac virulent la adresa ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu.

Acesta este acuzat, împreună cu guvernanţii, că îşi vede exclusiv de propriul interes şi reproşează proasta organizare a vizitei oficialului nipon.

„Vizita PM (primului-ministru — n.a.) al Japoniei a fost crucială pentru aducere de investiţii în România şi din informaţiile mele a fost FOARTE PROST ORGANIZATĂ DE MAE (cu majuscule în original — n.a.)… vă atrag atenţia că Japonia nu este Somalia", a scris Cumpănaşu.

Reproşurile realizatorului tv nu s-au oprit aici, el criticând foarte dur faptul că Meleşcanu rămâne în funcţie, ca urmare a deciziei partidului său de a-şi păstra miniştrii.

„Apropo, domnule Meleşcanu, tot la MAE? PE BUNE????" a scris Cumpănaşu, folosind majusculele şi patru semne de întrebare pentru a-şi exprima mirarea.

209
Tagurile:
reproșuri, critici, organizare, vizita, MAE, Shinzō Abe, Alexandru Cumpănaşu, Teodor Meleşcanu, Japonia, România
Tematic
Demisia lui Tudose dă peste cap un eveniment așteptat de 100 de ani

Загрузка...