Romanian Prime Minister Victor Ponta addresses Parliament before a non-confidence vote in Bucharest, Romania in this September 29, 2015 file photo.

Victor Ponta, vehement, despre „blat Iohannis cu Dragnea"

714
Ponta: "PSD este destructurat pe baza unui plan clar și de lungă durată, nu mai există Guvernul României ci doar Guvernul lui Dragnea și al Teldrumului"

BUCUREȘTI, 16 ian — Sputnik, Evan Răutu. "PSD este destructurat de către Dragnea și echipa lui de foști PD-iști și PRM-iști pe baza unui plan clar și de lungă durată", a declarat Ponta după terminarea Comitetului Executiv al PSD.

Ponta continuă bătălia cu Dragnea și afirmă, dramatic, „în mod oficial în țara noastră nu mai există Guvernul României ci doar Guvernul lui Dragnea și al "Teldrumului"".

„După ce PSD și Camera Deputaților au fost confiscate de catre Liviu Dragnea, Stănescu și "Cartelul de la Teldrum" din aceasta seară acest grup organizat preia și Guvernul țării!", a scris fostul președinte al PSD.

Mai mult, Ponta declară războinic că are "curajul„ să se "lupte deschis cu acest "Cartel" și să eliberez țara de ocupația lui Dragnea„.

În final, Ponta strecoară o umbră de îndoială și în privința mai vechiului său rival, Klaus Iohannis — blat cu Dragnea!

"Sunt curios să vedem acum dacă Președintele Klaus Iohannis va acționa pentru binele țării sau va face "blat" cu Dragnea! Eu sper că va face ce este bine pt România!„, a scris Victor Ponta într-o postare pe Facebook.

714
Tagurile:
Teldrum, Blat, PSD, Liviu Dragnea, Klaus Iohannis, Victor Ponta, România
Тема:
Klaus Iohannis (199)
Tematic
Pleșoianu anunță dezvăluiri despre cum a ajuns Tudose premier
Val de semnături pentru Iohannis: „Nu desemnați premier PSD!"
Șoc la PSD: Dragnea nu va nominaliza niciun premier!
S-a terminat - Tudose și-a dat demisia!

Загрузка...