Daniel Dragomir

Colonelul Dragomir îl face praf pe Victor Ponta

3405
(reînnoit 09:35 16.01.2018)
Provocare la adresa lui Ponta - vino la Comisia SRI, răspunde la întrebarile adevărate - nu pe FB, nu prostii"

BUCUREȘTI, 16 ian — Sputnik, Evan Răutu. Acuzații extrem de grave la adresa fostului premier și președinte al PSD, Victor Ponta, venite din partea unui cunoscător al secretelor — fostul comandant SRI, colenelul Daniel Dragomir.

Dragomir îl întreabă pe Ponta despre întâlniri la care premierul ar fi luat parte, ocazii cu care s-au decis "dosare și arestări".

"La ce întâlniri ați participat, când, cum, cu cine, ce dosare și arestări s-au decis, cu PR si combinațiile cu Coldea, Maior și Kovesi?" întreabă Dragomir care completează — „Până una alta, vă asteptăm cu toții la Comisia SRI".

Dragomir a făcut aceste acuzații într-un comentariu la o postare a lui Ponta. "Cum dvs ați putut să comentați pe pagina mea întorc azi comentariul: PENIBIL". Dragomir se referă la o postare în care Ponta aracă PSD și "guvernul Teldrum", psotare pe care am reprodus-o și noi.

"Mergeți la comisia SRI de "infractori" și atunci veți răspunde la întrebarile adevărate — nu pe FB, nu prostii", scrie Dragomir. "Cu probe".

Postările sunt pentru public, spune Dragomir. "Vă repet învățătura mea de acum două luni, cine se culcă cu câinii seara, să nu plangă de purici dimineața„, a încheiat Dragomir cu subînțeles pentru Victor Ponta.

3405
Tagurile:
Dosare, Arestări, SRI, Daniel Dragomir, Victor Ponta, România

Загрузка...