Miting PSD

80% din conducerea şi demnitarii PSD, „Idioţi Utili" ai lui Soros

364
(reînnoit 21:16 08.01.2018)
Un membru PSD face declaraţii incendiare! El susţine că partidul face jocurile lui George Soros în schimbul unui viitor la adăpost de imixtiunile Justiţiei!

BUCUREŞTI, 8 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Se lucrează intens la dezmembrarea României cu sprijinul tuturor partidelor din România. Partidul Social Democrat s-a vândut pe nişte „arginţi nenorociţi" şi pe promisiuni de linişte juridică. Acestea sunt acuzele incendiare aduse PSD de Ninel Peia, fost deputat al partidului, pe pagina sa de socializare. 

„Planul dezbinării României a ajuns să fie susţinut de Guvernul PSD-ALDE" îşi începe Peia, în forţă, postarea de pe pagina sa de socializare. El „pune tunurile" pe leadership-ul PSD, considerându-l unealtă a unui plan globalist de dezmembrare a ţării. „80% din conducerea PSD şi din demnitarii PSD sunt „Idioţi Utili" ai lui SOROS. Infecţia sorosistă care a cangrenat PNL, ALDE, USR, PMP, UDMR, a infestat şi PSD. Nu mai are leac. Practic, nimic din structura Executivului n-a scăpat de infecţia cea mai dăunătoare de pe planetă".

Ninel Peia susţine că planul de dezmembrare a României este pus în aplicare în alte părţi ale Europei, unde funcţionează, bazându-se pe principii economice: „Regiunile dezvoltate se vor sătura o dată şi odată de a „duce în spate" regiunile mai puţin dezvoltate. Catalonia nu mai vrea în Spania, nordul Italiei nu mai vrea să audă de sud. În cazul României, Ardealul trebuie să primească investiţii cât mai grozave ca să se poată delimita cât mai repede şi cât mai radical de Moldova, Oltenia, Muntenia".

„PSD trebuie să dispară!"

Ultima acţiune care ilustrează desfăşurarea acestui plan „diabolic" pe teritoriul României s-a împlinit cu „binecuvântarea Guvernului şi sub atenta supraveghere a Comisarului European Corina Creţu".

În data de 18 decembrie, ministrul delegat pentru fonduri europene a semnat în prezenţa primului ministru şi a Comisarului pentru Politică Regională, Corina Creţu, contractul de finanţare aferent proiectului regional pentru dezvoltarea infrastructurii de apă şi apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii. Astfel, peste 1 miliard de lei au fost alocaţi judeţului Cluj, investiţii în obiective de infrastructură care sunt completate de continuarea finanţării la Autostrada Transilvania, Autostrada Sebeş Turda şi Spitalul Regional de Urgenţă Cluj.

Peia se întreabă, retoric, de când alte judeţe ale României, cum ar fi Iaşi, Vaslui, Botoşani sau Olt nu au mai primit o asemenea finanţare. „Mai trebuie să vă întrebaţi de ce la Cluj? Eu zic că este inutil, planul sorosist explică totul" susţine acesta.

Mai grav este, susţine Peia, că strategia de dezmembrare a ajuns să fie susţinută de cel mai mare partid din ţară, în schimbul unor „arginţi nenorociţi" şi a promisiunilor pentru un viitor sigur, la adăpost de imixtiunile justiţiei. „Infecţia sorosistă care a cangrenat PNL, ALDE, USR, PMP, UDMR, a infestat şi PSD. Nu mai are leac. Şi PSD a ajuns inamicul românilor! Şi PSD trebuie să dispară!" declară acesta.

Mai mult, fostul deputat se lansează într-un atac fără precedent la partidul din care face parte. El afirmă că PSD este, nici mai mult, nici mai puţin, decât „un monstru subjugat de interese străine României" şi susţine vehement că unica şansă la viaţă a României o reprezintă moartea PSD. „Pentru ca România să trăiască, PSD trebuie să moară!".

Postarea este ilustrată cu o fotografie în care George Soros şi Corina Creţu isi dau mâna.

364
Tagurile:
acuze, atac, PSD, Ninel Peia, România
Tematic
Zi crucială pentru PSD - Dragnea are o singură șansă!
Firea - președinte, dar PSD ia în calcul și candidați din afară: "Să câştigăm!"
Replică tare la Codrin: "Terminați, PSD nu va fi lăsat să câștige președinția"
Confirmare: luni, în PSD se produce o revoluție - regrupare în jurul unui lider!
Sursa: demisia lui Tudose, unul din subiectele congresului PSD
Candidatul PSD la prezidențiale
Marcel Ciolacu și Ludovic Orban

Știrea nopții: sondaj Sociopol, răstoarnă TOATE calculele!

252
Institutul condus de cunoscutul sociolog Mirel Palada a dat publicității un sondaj de ultimă oră care dă peste cap toate calculele de până acum – ale tuturor partidelor!

BUCUREȘTI, 1 dec – Sputnik. Cunoscutul sociolog Mirel Palada a dat publivității un sondaj de ultimă oră realizat de Sociopol.

”Acesta este cel mai recent sondaj Sociopol pe teme electorale. Proaspăt. Terminat duminică seară”, scrie în prezentarea diatelor Palada, precizând că sondajul ”prefigurează ce se va întâmpla duminica viitoare, la vot”.

Metodic, Palada începe cu ”principalele concluzii”:  

Prima CONCLUZIE – ”o participare scăzută la vot”.

”Deocamdată sînt semne că va fi 30%”, explică Palada, care consideră că ar putea ajunge la  maxim 35%. ”Dar nu mai mult - un nivel semnificativ mai scăzut decât avem parte în general la alegerile parlamentare, în jur de 40%-45% - și clar mai scăzut decât la recentele alegeri locale, când a fost 46%”.

Palada precizează că participarea nu ia în calcul diaspora, de unde consideră că ”vor mai veni probabil două, maxim trei puncte procentuale”.

A doua CONCLUZIE ”este despre partidele mari”, arată Palada, care dă cifrele ce răstoarnă calculele PNL și PSD.

”Cele două partide mari, PNL și PSD, sunt practic la egalitate, ca în cursele de cai, ca în vestita cursă din Ben Hur”, scrie sociologul. ”Ambele partide în jur de 30%, un pic sub. Care se mobilizează mai bine duminica viitoare, acela va câștiga alegerile la mustață”.

Votul în plus – ”votul de aur”, cum spune Palada -  nu ar conta, ”căci Iohannis clar nu are de gând nici să respecte Constituția, nici să dea guvernarea PSD-ului”, dar, consideră sociologul, ”va însemna mult în economia construirii Guvernului de după - cât și în marea vociferare după, când toată lumea va clama victoria. Din nou”.

Cifrele actuale, conform Sociopol sunt: ”PNL 29. PSD 28”. Deci, nici PNL, nici PSD nu trec de pragul de 30%, al legitimității unui partid dominant pe scena politică – și care să merite încredințarea directă a guvernării! Așadar, calculele amândurora par a fi date peste cap!  

A treia CONCLUZIE a lui Palada o reprezintă ”erodarea USR”. Adică, în urmă cu câteva săptămâni, ”USR PLUS dădea semne din ce în ce mai clare că trece de 20% și că se așază la masă cu celelalte două partide mari, emițând pretenții de partid mare”.

”Nu mai e cazul. Ultima perioadă ne arată un USR în defensivă, în scădere clar sub 15%”, scrie Palada, arătând că ”toate tunurile propagandei iohanniste s-au pus dintr-o dată cu gurile pe imaculații de la USR, arătând că de fapt nu sunt atât de imaculați, ci la fel de bicisnici și de terfeliți ca și ceilalți”.

Palada aduce în discuție și ipoteza (zvonul) că Dan Barna ”este deja căutat de poteră, să-l mânjească un pic cu proiectele europene, și că acesta ar fi de fapt motivul pentru care a făcut dintr-o dată Covid”.

”Deci USR PLUS 13% - pa, vise de mărire, de primadonă guvernamentală. Un pic de lungul nasului, via dosare penale și campanie de mînjire. Ghinion”, comentează Palada.

În fine, ajungem la ceea ce Palada numește ”surpriza cea mai mare a acestor alegeri parlamentare” – și anume obscura grupare AUR.

”Un partid practic necunoscut pînă relativ recent, care iată deja ia cu asalt porțile Parlamentului, precum pe vremuri PP-DD în 2012”, scrie Palada, subliniind că gruparea ”e în creștere clară, non-liniară. Explozie în campania electorală - cu siguranță va intra în Parlament”.

Și, atrage atenția Palada, în condițiile în care ”lumea încă nu crede asta”.

Conform Sociopol, ”AUR deocamdată 7. Mare surpriză”.

”Celelalte două partide medii spre mici, Pro România și PMP, horcăie la marginea lui 5. Dar fiecare horcăie de părți diferite ale suferinței”, continuă Palada, apreciind că ”Pro România va intra, în buză”, deși e într-o scădere clară față de acum câteva luni, față de ce scor avea înainte de alegerile locale.

O altă veste interesantă, dar previzibilă: ”PMP, în schimb, pa. E de partea proastă a ștremeleagului, a istoriei, a barierei de 5%”.

”Din sondaje reiese din ce în ce mai clar că nu va face 5%, că horcăie în jur de 3%”, scrie Palada, car comentează și că ”gurile rele spun că în PNL s-a luat clar decizia ca PMP să nu fie ajutat cu nici un strop de vot. Să zacă. Să moară. Să dispară. Bun. Foarte bun așa. Ghinion”.

Deci , scrie sociologul – ”Pro România 6. PMP 3. Să fie primit”.

În privința UDMR, Palada consideră că ”oricum intră, că ei au lege separată, ei au privilegii medievale”.

Și, atenție la afirmația următoare: ”Ei (UDMR) nu sunt partid politic, ei sunt lest istoric, trebuie băgați în Parlament cu orice preț, așa a fost înțelegerea din 1990 încoace, de pe vremea când americanii voiau să rupă Transilvania și România a rezistat. Hrebe să trăiască. Prietenii știu de ce”. Nu comentăm acum această afirmație.

Deci, UDRM va avea 6%, conform sondajului lui Palada.

Despre celelalte partide, ”la pitici”, scrie Palada, începând cu speranța multor patrioți – PER.

”PER, oricât s-a strofocat, mai mult de 2 nu reușește să stoarcă de la realitate. Nu va intra”, scrie Palada, dând același verdict negativ pentru ”celelalte mici, PPU-SL, PRM, care or mai fi”.

Deci PER 2, PPU-SL 2, PRM 1, alții 3 (inclusiv independenți și minorități, la Camera Deputaților).

De precizat că toate aceste comentarii ironice nu fac parte din studiul Sociopol – ci din postare de pe pagina de Facebook a lui Mirel Palada.

Recapitulând:

  • PNL – 29%
  • PSD – 28%
  • USR – 13%
  • AUR – 7%
  • Pro România 6%
  • UDMR 6%

_________

  • PMP – 3%
  • PER, PPUSL – 2%
  • PRM – 1%
252
Tagurile:
PNL, PSD, partide, Alegeri parlamentare, România, Sondaj
Тема:
Alegeri parlamentare în România 2020

Загрузка...
Parlamentul României, Camera Deputaților

Nou SONDAJ înainte de alegeri - Schimbare majoră!

1188
(reînnoit 07:10 30.11.2020)
Un sondaj politic care răstoarnă calculele de până acum a fost prezentat aseară – și dă de gândit principalelor partide

BUCUREȘTI, 30 nov – Sputnik. Una dintre cele mai importante personalități politice ale ultimilor 15 ani, fostul premier, candidat la președinția României și președinte ale PSD Victor Ponta, a prezentat aseară un nou sondaj pe partide.

Conform sondajului asumat de Victor Ponta, situația arată diferit de cele pe care le-au prezentat casele de sondaj consacrate.

Astfel, intenția la vot pentru alegerile parlamentare de duminică ar fi:

PNL - 31%

PSD  - 22%

USR - 17%

Pro Romania - 7,8%

UDMR  - 5%

Ponta a mai menționat că PMP-ul lui Traian Băsescu NU trece de pragul de 5%.

Amintim că într-un sondaj asumat de Rareș Bogdan ca fiind ”interior„ al PNL, Pro România ar fi la 6-7%, devenind principalul partid – balama. Pe de altă parte, fostul premier PSD, Mihai Tudose, fost europarlamentar și vicepreședinte al Pro România, a afirmat în repetate rânduri că Pro România NU intră în Parlament.

Deci, o schimbare majoră la vârf, cu un PSD căzut mult – în favoarea Pro România. Ponta a motivat creșterea partidului său prin consecvența arătată în cazul guvernării Orban – și anume că nu a votat niciodată vreun guvern PNL și nici măsurile restrictive din pandemie. Evident, asta spre deosebire de PSD Ciolacu, a spus Ponta.

Precizăm că Victor Ponta NU a spus cine a realizat sondajul, în ce perioadă și prin ce metodă – ci nu mai că a fost comandat de partidul său, Pro România.

1188
Tagurile:
Victor Ponta, Sondaj
Тема:
Alegeri parlamentare în România 2020

Загрузка...