Elena Udrea

Udrea, ameninţări fără precedent

388
(reînnoit 09:20 05.01.2018)
„Vă credeţi deştepţi? Aţi uitat că m-aţi făcut „regina postacilor"?"

BUCUREŞTI, 5 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Elena Udrea revine cu un nou mesaj, tot pe pagina sa de socializare.  Este unul mai dur şi mai violent decât cel de miercuri.

Udrea susţine că Florian Coldea „şi câţiva ai lui, rămaşi încă pe la butoanele puterii oculte din România, se dau acum de ceasul morţii cum a plecat Mazăre din ţară şi a cerut azil pe undeva".

Din acest moment, discursul său devine unul contondent: „Două lucruri vreau să spun acestor nemernici", începe Udrea, care este de părere că, dacă tot ce se petrece în România, în special în justiţie, este corect şi în conformitate cu legislaţia internaţională, atunci Mazăre va „veni fedeleş înapoi". „Deci nu au de ce să-şi facă griji, nu-i aşa?" întreabă ironic Udrea.

În al doilea rând, ea reia subiectul Sebastian Ghiţă, despre care nu mai vorbeşte nimeni. Tăcerea din jurul său este pusă de Elena Udrea pe seama faptului că le e teamă celor din presă — şi aici îl nominalizează pe Tapalagă şi Dogioiu — de ceea ce a putea să mai dezvăluie fugarul. „Că poate să scoată nu doar biletele de vacanţă nu doar biletele de vacanţă la Paris, Dubai, Seychelles etc. pe care vi le-a plătit, casete cu Coldea şi Kovesi pe la vilele lui şi prin vie, ci chiar dovezi ale afacerilor pe care le-aţi împărţit şi multe altele făcute la cererea voastră!"

Udrea ameninţă — din nou fără să spună concret pe cine — că nimeni nu rămâne nepedepsit: „Măi lichelelor, voi cei din justiţie şi presă care vă slujesc şi care vă execută ordinele!Voi credeţi că toate abuzurile pe care le faceţi vor rămâne neplătite? Mai puneţi mâna şi citiţi, nu doar scrieţi! O să aflaţi din istorie că nu a scăpat nimeni, toţi are au făcut asemenea abuzuri au plătit, mai repede sau mai târziu."

Nici cei care i-au lăsat mesaje la postarea anterioară nu au scăpat de atacul politicianului. Udrea susţine că îi va demasca pe cei care îşi pun postacii să scrie pe pagina ei. „Vă credeţi deştepţi? Aţi uitat că m-aţi făcut „regina postacilor"?"

388
Tagurile:
amenințări, Elena Udrea
Tematic
Atacul furibund al Elenei Udrea a deschis Cutia Pandorei
Udrea, amenințătoare: "Vreți să vă dau numele, câți bani ați luat fiecare?"
Ipoteză-șoc: După Mazăre, va fugi și Elena Udrea?
Plenul Curții Constituționale din România

Orban se teme atace pensiile la CCR înainte de alegeri

30
Ludovic Orban a justificat amânarea contestării la CCR a creșterii pensiilor pe motiv că acest lucru necesită timp, dar PNL amână de fapt sesizarea până după alegeri de teama efectelor electorale.

BUCUREȘTI, 23 sept - Sputnik. PNL se află prin între ciocan și nicovală. Deși a anunțat cu surle și trâmbițe că va contesta la CCR mărirea pensiilor cu 40 la sută, votată în Parlament la inițiativa PSD, liberalii încă nu și-au pus în practică amenințarea.

Ludovic Orban a justificat această amânare pe motiv că „un atac la CCR nu se face de azi pe mâine” și a continuat să critice votul dat de PSD. Dar amânarea sezizării CCR arată că PNL se teme de impactul electoral al unei asemenea acțiuni, motiv pentru care au amânat să facă acest pas până după alegerile locale din 27 septembrie.

 „Un atac la CCR nu se face de azi pe mâine. Ziua de ieri e una neagră în istoria economică a României. Abia ce reuşisem să dobândim statutul de piaţă emergentă, a venit PSD şi ne-a dat un ciocan în cap, României nu mie”, și-a continuat Orban astăzi tirada anti-PSD, ascunzând faptul că PNL se teme să depună sesizarea la CCR cu câteva zile înainte de alegeri.

”Nu vom accepta aceste decizii populiste care riscă să ducă România spre faliment şi subdezvoltare. Noi avem un plan de relansare economică şi sunt convins că românii vor înţelege că PSD încearcă să mai obţină nişte voturi nemeritate”, a mai acuzat Orban PSD-ul.

Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat în plenul reunit de ieri proiectele de lege care aprobă rectificarea bugetară în forma care include amendamentul PSD ce prevede majorarea pensiilor cu 40 la sută.

Liderul deputaţilor PNL Florin Roman a anunţat ieri că liberalii vor ataca la CCR proiectele adoptate de Legislativ. Iată însă că liberalii s-au răzgândit și așteaptă să treacă votul de duminică înainte de a-și duce la îndeplinire promisiunea.

30
Tagurile:
Orban
Tematic
Viktor Orban: Liberalismul distruge principiile naționale și creștine
Ingrid Mocanu, lecție pentru Guvernul Orban – fără replică!
Luptător clujean, către Orban: Sunteți o slugă, un trădător!

Загрузка...
Ludovic Orban

Orban: de ce membrii secțiilor de votare nu vor fi testați

89
Premierul Ludovic Orban a explicat astăzi de ce membrii secțiilor de votare nu vor fi testați de Covid 19.

BUCUREȘTI, 23 sept - Sputnik. Membrii secțiilor de votare nu vor fi testați pentru depistarea COVID-19, a fost anunțul făcut astăzi de Ludovic Orban. Motivul este, potrivit premierului, faptul că România nu are posibilitatea de a-i testa pe toți cei care vor participa la procesul electoral de duminică.

Orban a spus că, deși România a crescut capacitatea de testare pentru COVID-19, laboratoarele nu au posibilitatea de a-i testa pe toți membrii secțiilor de votare de la alegerile locale de duminică.

„Este foarte dificil de pus în practică. Am mai auzit astfel de puncte de vedere. Deși noi am crescut capacitatea de testare, în România este în jur de 32.000 de persoane. Obligația centrelor de testare este aceea de a asigura testarea pentru cei care se află în situația de definiție de caz, cei care au simptome, cei care au istoric de deplasare, care au participat în situații unde au existat riscuri de infectare”, a explicat Orban.

El a adăugat că, fiind vorba de o capacitate limitată, ea nu se poate aplica pentru că în fiecare birou de electoral de secție de votare sunt 11 reprezentanți ai partidelor.

”Calculați și dumneavoastră, înmulțiți cu câteva zeci de mii de votare secții de votare câte sunt în România, am ajunge la un număr extrem de mare pentru care nu ar exista efectiv capacitatate de testare”, a recunoscut Ludovic Orban.

 

89
Tagurile:
Ludovic Orban, COVID-19
Tematic
Alegeri locale 2020: cine are dreptul de a alege
Alegeri locale 2020: Adrian Năstase anunță cu cine ar vota
Anunț clar: PNL pregătește închiderea școlilor după alegeri
Anunțul care zguduie clasa politică: absenteism la alegeri
Alegeri locale 2020: unde puteți vota

Загрузка...