Victor Ciutacu

Ciutacu către "haștagieni": Apărați legile care au permis fuga lui Mazăre!

157
Jurnalistul Victor Ciutacu arată că persoanele publice urmărite sau condamnate penal care fug din țară o fac în baza unor reglementări mai vechi

BUCUREȘTI, 3 ian — Sputnik, Daniel Nistor. Cei care protestează împotriva modificărilor la Legile Justiției deplâng totodată faptul că unele persoane reușesc să se sustragă condamnărilor plecând din România.

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, Ciutacu le atrage atenția acestor protestari că apără tocmai legile care permit aceste "evadări".

"Tefeleilor haștagieni, Mazăre, Popoviciu, Ghiță și toți cei care o taie grandios din țară ca să nu-i (mai) ia Miliția și să ispășească secolul de pedepse la pandaimos o fac în baza Codului Penal și a celui de Procedură Penală", a scris Ciutacu.

"Alea meșterite de Bica și trecute de Boc, la cererea lui Băsescu, fără nici o dezbatere publică, prin asumarea răspunderii guvernamentale, în Parlament. Da' voi ziceți că-s bune legile și ieșiți în stradă ca să nu le schimbe Dragnea, Iordache și Nicolicea. Ce să zic? Continuați, proștilor… " — a conchis jurnalistul.

"Tefelei" reprezintă prescurtarea TFL — tineri frumoși și liberi, iar termenul "haștagieni" se referă la haștagul folosit de mișcarea care se legitimează cu #rezist.

157
Tagurile:
fugari din țară, Legile justiției, haștagieni, tefeliști, Victor Ciutacu, România
Tematic
Ciutacu îi face praf pe protestatarii #REZIST - "șefi peste neghiobi"
Ponta e răutăcios, Ciutacu sare la gât - "Mama voastră de slugi!"
Ciutacu îl distruge pe Ludovic Orban - șuvoi de vorbe grele!
Ciutacu, neobișnuit despre Kovesi - și pregătirea unei lovituri în stradă

Загрузка...