Serviciul de Informații și Securitate - SRI

Florian Coldea, atacat dur de un om din SISTEM!

500
(reînnoit 14:26 16.02.2018)
„Întrevedem duhoarea hoitului lui Coldea care nu stă deloc cuminte: minte, păcăleşte, ameninţă, conspiră, scoate dosare pitite. Este speriat”

BUCUREŞTI, 3 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Se ascute lupta în rândul ofiţerilor de informaţii, varianta apariţii în presă. Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, sare la gâtul generalui Florian Coldea, fostul director adjunct al Serviciului Român de Informaţii.

Nu este prima dată când Dragomir vine cu acuzaţii grave la adresa lui Coldea. În toamnă, acesta declarase că Florian Coldea l-a executat „ca să-i închidă gura". 

Jurnalista Ziare.com, Ioana Ene Dogioiu, asupra căreia planează de mult timp suspiciunea că face parte din Sistem şi că îl serveşte este atacată dur şi catalogată de fostul ofiţer SRI, pe pagina sa de Facebook, drept un om care emite texte „după dictare". „Trăim în stalinism. Coldea îi dictează articole colonelesei Dogioiu. Pentru a mia oară, coloneleasa Ioana Dogioiu emite un text după dictare".

Acesta este punctul de plecare pentru lansarea unui şir de acuzaţii la adresa generalului Florian Coldea. „întrevedem duhoarea hoitului lui Coldea care nu stă deloc cuminte în ultimul timp, face ce ştie el mai bine: minte, păcăleşte, ameninţă, conspiră, pune la cale lucruri, scoate dosare pitite, dar, mai ales. Mai ales este speriat că se apropie vremea când va răspunde. Alături de Kovesi".

În articolul său, intitulat „După Mazăre urmează Udrea? Somnul SRI", Dogioiu analizează plecarea lui Mazăre din ţară şi insinuează că, asemenea lui, ar putea părăsi România alte două nume grele: Elena Udrea şi Alina Bica. „Nu am nici o îndoială că sunt nişte băieţi şi nişte fete cu bagajele făcute. De exemplu, zic şi eu la întâmplare, doamnele Udrea şi Bica mai au foarte puţin până la sentinţele definitive, după condamnări serioase pe fond. Cam cum era şi Radu Mazăre. Umblă vorba că doamnele, mai ales Bica, ambele fără interdicţie de a părăsi ţara, au făcut vizite constante prin Costa Rica".

Dogioiu continuă demersul interogativ, susţinând că ultimul drum, numai dus, reprezintă doar o chestiune de zile, deoarece ambele „doamne" exclud opţiunea revenirii la Târgşor.

Dragomir susţine, vehement, că acest articol instigă la încălcarea dreptului la liberă circulaţie, la intruziuni abuzive în viaţa privată, dar şi la distorsionarea legii în interes dictatorial. „Codul de procedură penală nu impune vreo limitare anume a duratei interdicţiei de a părăsi ţara stabilită de instanţa de judecată, iar CEDO vorbeşte, în materie de măsuri preventive, despre „durata rezonabilă", deci una raportată la circumstanţele concrete ale cauzei" este doar unul din paragrafele articolului cu care Daniel Dragomir îşi argumentează spusele.

500
Tagurile:
Servicii, SRI, Daniel Dragomir, Florian Coldea, România
Tematic
Război declarat temutului Coldea: "Mi-ai atacat copiii, m-ai numit trădător"
Generalul Coldea confirmă - din cauza NATO s-au dublat ascultările
Lovitură de teatru: se închide ancheta "Coldea - Kovesi - Oprea"
Șantaj și amenințare la Kovesi, Coldea și SUA! Urma duce la Traian Băsescu
Răspunsul generalului Florian Coldea. Primele declarații la final de mandat
Dumitriu: Iohannis a mutat atenția de la cazul Coldea
"Coldea vindea la piață, acum interceptează convorbiri cu sateliții NATO"
Coldea este nevinovat, dar demisionează - va accepta președintele?
Suspendarea lui Coldea: "E momentul dispariției păpușarilor lui Ponta sau Ghiță"

Загрузка...