Serghei Lavrov

Lavrov, despre principalul "debil" al politicii mondiale și despre tenul feței

354
(reînnoit 21:45 29.12.2017)
Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, în calitate de invitat la un teleshow umoristic, a avut parte de mai multe întrebări trăsnite

BUCUREȘTI, 29 dec — Sputnik. Prezentatorul programului l-a rugat, în particular, să spună cine este azi principalul „debil" al politicii internaționale.

„Știi, nici nu vreau să dau vreun nume, ca să nu jignesc pe nimeni. Voi ignora această întrebare", a răspuns Lavrov.

Subiectul a apărut în legătură cu un episod din 2015, când, la una dintre conferințele de presă, șeful diplomației ruse, așa cum afirmă mulți, ar fi strecurat printre dinți: „debililor!", adăugând și un cuvânt „tare de tot" din limba rusă. Expresia a devenit imediat virală pe rețelele de socializare.

Boris Johnson și Serghei Lavrov
© Sputnik / Алексей Филиппов

Cea mai populară versiune emisă de internauți este că Lavrov s-a înfuriat pe fotografii care încercau să-i surprindă orice mișcare și l-au orbit cu blițurile. Mai târziu a venit și un comentariu al ministrului: „Nu mi-am ieșit din fire. Scuzați-mă, dar nu sunt singurul care a fost în situația în care microfonul nu este oprit".

O altă întrebare a prezentatorului TV a vizat tenul feței lui Lavrov: ”Se menține din anii ”70, când ați fost diplomat în Sri Lanka?”.

Invitatul a răspuns că, pe parcursul numeroaselor sale deplasări, nu pierde nici o posibilitate de a se expune razelor soarelui, dar cel mai mult îi place să se bronzeze pe pistele de schi alpin.

Serghei Lavrov în orele de răgaz
© Sputnik / Eduard Pesov
Serghei Lavrov în orele de răgaz
354
Tagurile:
tenul feței, debilul principal, politica internațională, Serghei Lavrov, Rusia
Tematic
Poza cu Lavrov sărbătorind ziua sa de naștere la altitudine
(VIDEO) Lavrov, jurnaliștilor americani: cine v-a educat?

Загрузка...